Sunny days

Vädret har verkligen hållt i sig, kanske augusti blir en sommar månad trots allt. Men man vågar inte hoppas för mkt. var ledig i onsdags och då passade jag på att träffa svägisen och älskade Jayson. Satte oss i en park, fikade på bullar och kaffe samt frukt och glass. Lillkillen badade i sin balja. Hade mysigt, sola lite men jag smörjde in mig så pass mkt att jag inte fick ngn vidare färg. :/ Komn hem vid fem tiden och älsklingen kom en timme efter, bytade om till badkläder och stack till Lomma. Tog med oss sallad från gogo green som vi åt på stranden framför havet, mysfaktor delux. Det blev årets första dopp, liiite kallt men ändå skönt. :) På vägen hem blev det in om Ronny för att lämna skålar, hans 50 årsdag ska firas på imorgon. :))
 
En ny arbetsdag kom igår, segare än segast. Ingen shoppar när vädret är så fint, alla ligger på stranden. Som tur var jobbade jag med min favvotjejer så vi hade kul :)) Slutade sju, Hassan hämtade mig sen var det storhandling som stod på schemat. Och igår var det ingen vanlig dag eftersom det var min finaste väns födelsedag<3 Så senare på kvällen promenerade vi hem till Carro där hennes familj också var. Lämnade present som hon blev glad över (hoppas jag) ;) det var ett swarowski armband. Kaffe och kaka bjöds det på. Mysig kväll på deras däck.
Nu är jag uppe, ätit frukost och bytat om. Inväntar vår tvbänk som ska komma mellan 9-12, tjoohoo.. tog bara 3 månader.^^ haha! Samtidigt fick jag brev i posten att min telefon har kommit. Lyckodag! Så nu blir det nytt nummer att lära in.. gulp.. Och ett plus i kanten är att jag är ledig heeela helgen :)) Underbart! 
 
Önskar alla en bra dag i solen.
 

if you fall I will catch you

Helgen har passerat och den har varit hur bra som helst fast jag har jobbat. :) I lördags var det dags att fira storebrors 30års dag. Hade en trevlig kväll med god smörgåstårta, vin, dans och fint sällskap. Kom hem vid tre tiden och då var det sängen direkt, klockan ställdes. (gäsp)
Söndagen kom, jobbade en dryg dag. Vem shoppar en söndag när det e fint väder och innan löning? INGEN! Älsklingen hämtade mig, köpte pizza med oss hem och krängde den. Därefter begav vi oss hem till fina vänner för spelkväll. Jag looosa stort! Haha! Sen blev det lite film och snack. Myssöndag.
Nu har en ny vecka kommit och vädret är shiiiny. :) Man blir så glad, hoppas hela augusti håller i sig, för jag har en veckas semester och då vill jag sola och bada massor. Man ser att jag jobbar för jag är nog blekast i stan..typ, fuskat lite med solarium. ;P idag är det ännu en jobbedag men imorgon är jag ledig. Då ska det jobbas på brännan. 
 
Väntar tålmodigt denna veckan på tvbänken och min nya iphone. :)) Hoppas de snart dyker upp! 
Önskar mina vänner en bra dag i solen. PUSS!
 


jävlaskit.com

God morgon, lördag idag och jag är uppe med tuppen. Ska jobba hela helgen så ska snart in i duschen och sen göra mig i ordning. Ikväll ska vi fira storebrodern Mattias 30års dag så det ska bli kul med lite partaj i gott sällskap. :) 
Har haft lite otur, inte nog med att min telefons baksida sprack förra veckan, nu har den badat i toaletten med. Gaaah! Kameran funkar inte, ljudet är helt borta, kan bara prata i den om jag har headset i den. Blir tokig! Jag är aldrig slarvig med telefon, nycklar osv... Och så händer detta på så kort tid? Vad är oddsen?! 
 
Well, ha en fortsatt trevlig helg!
 

Mini semester

Nu är vi hemma igen efter tre dagars semester med våra bästa vänner. Har haft det helt underbart och önskade att vi kunnat stanna längre men det får bli en tripp till, kanske redan i augusti. :)
Åkte direkt efter jag slutat jobba i lördags, bara hem om för att hämta packningen och få i oss lite mat. Hem till Carro och Lenny och iväg mot Beddingestrand. Lånade Lennys föräldrars husvagn, den låg alldeles perfekt vid havet och på en fin plats där man kunde sitta ute. Första kvällen var där dans, så där satte vi oss med lite vin och dans. Carro och Hassan var bäst på dansgolvet :)) efter en jobbig natt och för inte snacka om varm vaknade vi nästa dag. Frukost och kaffe satt fint. Blev en tur till smyge men mitt i allt kom värsta skuren så det blev inte långvarit. På kvällen grillade vi hos Lennys bror och hans fru. Super mys och gott! Spelkväll blev det med lite yatzy. :) Sista dagen blev det smyge igen då vädret tillät det, lunchade på världens godaste räkbaguette! Tog långa promenader vid stranden, villorna och runt miljön, vackert. Den kvällen blev det drinkar och mer spel.
Dessa dagar har varit kanon. Mkt skratt, mys, gottigheter i bästa sällskapet. Mer av detta behövs. ♥
Kom hem i tisdags eftermiddag, lagom möra. Men det blev en visit hos mamma som kommit hem från usa. Fick massa presenter som jag blev glad över; nya pumps som var så läckra, parfym, stickers för vitare tänder, en J.LO väska som jag bara älska samt kläder. Självklart var det mysigt att ha hem mamsen med, måste också snart hitta på ngt tillsammans. :)
 
Nu är jag tillbaka på jobb och har sju arbetsdagar i rad att jobba. Fullt ös! ;) I helgen blir det 30års fest för storebrodern så det ska bli kul. Och sedan ser jag fram emot en middag på möllan med vännerna. :))
Btw, idag har jag namnsdag. :P
 
 
 
 
 

Circle: you change me

 

never give up on the good times

Long time no see. Helgen och nästan hela veckan har passerat och jag har inte hunnit med ett enda inlägg, kasst. Helgen var väldigt trevlig, hade en kväll med Amanda som var galet rolig. Mkt minnes-/ kärleksfull ;) På söndagen blev det jobb för min del och därefter restaurangbesök med hjärtat. Sen decka jag i soffan hemma.
Veckan har rullat på, i måndags efter jobb gick jag hem till fina Carro och Lenny. De hade kommit hem från sin resa, så fick höra allt om deras äventyr. Fun! Det bjöds på jordgubbar och ett glas rosé, kvällen fortsatte i snack och massa mys.♥ Igår var jag ledig, skönt att vakna på morgonen och ta allt i sin takt. Fick handlat lite, sen promenera hem till mamma och städa upp tills de kommer hem. Därifrån blev det hem till bästa svägis för lunch och massa lek med mina fina brorsbarn. Mys! Fick även tjuvkika på vigselringen^^ Blev hämtad av älsklingen vid sex tiden, hem och laga mat som bestod av nachostallrik. Sjukt gott blev det! :) Sen blev det soffhäng framför en bra film.
Idag vaknar man av att det öser ner. Tycker lite synd om de som har semester :/ Däremot har jag inget ångest över att jobba hela sommaren. Precis ätit frukost ock ska nu ta mig in i duschen. Jobb kl ett idag till stängning. Likaså imorgon och lördag... Men sen åker vi på en minisemester med våra bästa vänner. Det ser vi fram emot.
 
Hörs nästa vecka då! Puss!
 

everything has it´s beauty but not everyone sees it.

Möhippa och annat kul

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag så ska skriva långt inlägg :)
Förra helgen hade vi min svägerskas möhippa. Den blev absolut lyckad :) Vi började med att storma hennes lägenhet för att ha champangefrukost och där fick hon på sin FINA outfit. Efter ngn timme fick hon ögonbindel på sig och vi tog oss till Utmaningarnas hus. Tre timmar där, och vårt lag kom tvåa.. Kul! :)) Sen blev det fika på baguette och dricka. Cider fylldes på hela dagen. De andra åkte sen vidare till nästa destination medans jag och Madde tog med Emma hem till henne... Dags att byta om och fräsha till oss. Jag sminka svägisen och fixa håret men kläderna fick hon behålla. ;) Sen tog vi oss till de andra som var hemma hos faster Diana... Där hade de dukat upp fint i hennes trädgård med alla dekorationer och ballonger. Grinningen satte igång och vi alla fick drinkar medans Emma fick en stor vattenmelon som var urgröpt och fylld med dricka ;P Kvällen fortsatte i glädje, skratt, god mat, lekar, dans, bad och lycka. Natten kom och vi var några som gick vidare ut och shejka, där blev mer dricka, dans och skoj. Nu har jag dragit detta väldigt fort och inte större detaljer men detta måaste upplevas för att förstå :)) <3

Resten av tiden har vi grillat hos Ronny, smaskat i oss jordgubbar, spelat minigolf med bästa vännerna Carro och Lenny, grillat i mammas trädgård och såklart jobbat där emellan. Nu måste jag in i duschen för jobbet väntar kl ett sen är jag ledig i två dagar och då ska jag träffa svägisen och min underbara brorsbarn, ska njuta tid med min underbara sambo samt fria Amandas födelsedag som var igår. Massa kul!