What´s goin on?

Midsommar har nu varit och den var bra i stort sätt. Började med en god middag här hemma med Carro och Lenny. Mätt som bara den och jag kan skryta med att jag prova att äta en bit sill. Men nej, fortf inget för mig. Några drinkar, musik, dans och Sandra kom så fortsatte kvällen hos oss men vid tio tiden gick vi vidare till Jägershill för att möta upp de andra. Dans på dansebanan ;} Kvällen blev lite orolig mot slutet... Men i stort sätt var den kul och mkt dans. :} Glömde att ta foto, som vanligt men tog denna av Sandra. Mina fina & jag.




Igår var en mkt seg dag... Låg i soffan halva dagen och bara slappa. Jag var nog ett oro-moment och känner av det fortfarande. Ngt stämmer inte. Kommer väl fram i slutändan... Well, annars blev det pizza och film på kvällen.
Nu har jag precis vaknat. Blir en pw snart sen får jag se vad söndagen erbjuder.

"små grodorna, små grodorna..."

Fredag och man är ledig, perfekt. Hade en lugn kväll igår, fikade hos Mattias och Emma. :} Min underbara brorsdotter visade mig hennes nya rum, så stolt. Finns nog inget sötare än denna tjej. En del tjejsnack med Emma, där har vi en godhjärtad människa. Otroligt. Mitt hjärta och broren fixade med radion i vår bil, thank God. ;} Vi kom hem lite efter nio och då blev det filmen Transporter 2 sen raka vägen till sängen.

Nu sitter jag vaken, ska snart väcka sömntutan därinne. Vill ta en powerwalk innan frukosten, sen måste vi inhandla blannevann till ikväll. Det är ju redan midsommar {tiden rusar} och den ska firas med finaste. Vid fem tiden kommer Carro och Lenny hit, ska ätas god mat och drickas gott. Senare dyker Sandra och ngn Alex upp. Vid nio ska vi bort till Jägershill, möta upp Linda och resten av folket på dansbanan. Där vi festar natten lång. ;D

Frågan är vad man ska ha på sig! Vill så gärna ha klänning men hur kallt kommer det bli... Hmm.. Tips ngn?

Önskar alla en glad midsommar!

Letter from heaven

Idag kom det efterlängtade brevet hem :} Jag kan lyckligt berätta att jag har kommit in på skolan jag har sökt, så nu blir det plugg för min del. Är lycklig, går inte ens att beskriva. Kan detta vara början till allt? Om inget annat så behöver jag göra detta, ngt helt annat. Samtidigt fick min sambo brev om kursstart ang truckkort. Oh vilken bra dag!

Har ni haft en bra dag? ♥

Money can´t buy happiness...?

Oh vad jag är shopping sugen!! Finns det ngt roligare än att shoppa nya fina kläder? Guess not. Kollat runt lite och gjorde ett sött litet collage av vissa saker jag hittade. ¬


 




Måndag

Idag är jag verkligen måndagstrött! Blä. Kan inte sluta gäspa och ännu värre var det när klockan ringde imorse... Men det var bara till att stiga upp och ta sig till jobb. Har inte varit en jobbig dag, på förmiddagen satt jag i möte och sen gick jag hem redan halv två. :} Nu sitter jag här och halvsover, väntar på att sambon ska komma hem så vi kan ta oss en powerwalk innan middagen ska lagas. Det behövs efter helgens godheter.

Middagen idag ska bli Paneng Gai - Thailändsk currykyckling med nudlar. Mums! Det är ngt jag rekomenderar.
Kan skriva receptet här för 2 personer ¬

250 g kycklingfilé
1st liten gul eller röd lök
2,5 tsk röd currypasta
1,5 dl kokosmjölk
1,5 st limeblad
Salt
{Olivolja till stekning}

Tillbehör: Äggnudlar


Skala och finhacka lök. Skär kycklingen i små bitar.
Hetta upp lite olja i en (wok-)panna och stek kycklingen lätt brun. Tillsätt lök och fräs den mjuk i några minuter.
Sänk till medellåg värme och tillsätt sedan salt och currypasta. Låt kryddorna dra in i ca 1 min. Häll sedan över kokosmjölk och lägg i limeblad. Låt småkoka i ca 10 minuter.
Nudlar: Koka upp lättsaltat vatten och lägg i nudlarna i cirka 2 minuter. Häll bort vattnet i durkslag. Skölj av. Häll tillbaka i kastrullen och och blanda i lite olja så nudlarna inte klibbar. Värm upp. 
Lägg upp nudlar på tallrikar och skeda över kycklinggytan.

Tips! Istället för limeblad kan man smaksätta med lite citronjuice. I stället för olivolja kan man ta sesamolja som ger en mer asiastisk tousch.






Make my wish come true

Jag vill så gärna flytta. Inte var som helst men till detta radhus, få en egen täppa man kan sitta ute på när sommaren kommer, komma utanför stan och ja kan komma på hundratals anledningar.
Check this out. ↓ Så förstår ni nog vad jag menar :} *hoppashoppas*




Heldag med mina finaste

Lördagen blev inte riktigt som planerat men det var bara positivt. :} Under dagen mötte jag upp de bästa Carro och Sandra för en fika på espresso house. Tjejsnack, finns inget bättre ;D Tiden sprang iväg men efter ett par timmar åkte vi hem, men bestämde oss för att ses på kvällen igen. My place at seven!
Innan dess blev det att laga mat osv, förbereda innan de andra kom. Min käre sambo ordnade upp frukt och popcorn... När tjejerna och Lenny kom så satte vi oss i soffan, drack vin och såg filmerna The Ward och Red riding Hood. Lovely! Sen satt vi och pratade, djupa diskussioner. ;} Vid ett tiden åkte alla hem och det blev sängen för oss.

Söndag? Redan? Just nu tvättar vi som varje söndag... Annars ska denna dagen spenderas nerkrupen i soffan under en filt och massa filmmys. Känner mig trött och har huvudvärk. Vila är det som gäller! Så fikan med Mattias och Emma får tas en annan dag.

Ha en bra dag

Dorothy Perkins

Jag har hittat min favorit sida! Blir tokig av tanken hur mkt jag skulle vilja ha, besök gärna denna sidan och se efter vad jag menar. :} Ni som inte känner mig så kan jag meddela att jag är galen i skor, kan aldrig få nog. Har nog ett antal i garderoben men man kan aldrig få för mkt.

Look att these beauties. More to come... »


It´s all about love

Äntligen kom fredagen igår och jag jobbade till halv sex. Lång dag men jag visste att jag hade helgen framför mig.. Var sugen på jordgubbar så jag skickade iväg ett sms till min sambo om han kunde köpa med sig hem. Svaret var lite osäkert.. Aja tänkte väl jag.. Promenerade hem och blir glatt överraskad.
Öppnar dörren och ser rosblad liggandes på golvet in till vardagsrummet och överallt på soffa och bord. :} På bordet står det rosor och all frukt man kan önska sig. In kommer min älskling med ett glas vin och säger att jag ska sitta ner och bara ta det lugnt. Då får jag en present, en jättegod parfym. :} Oh vad glad jag blev. Super gulligt gjort. Kvällen fortsattes med god mat och massa filmmys.

Denna lördagsmorgon var inte alls rolig om man tittar ut. När kommer värmen och solen? Typisk svensk sommar med 15 grader och regn. :/ Tänkte ta mig en pw denna morgon innan frukosten, får se om jag hinner. Annars får det bli i eftermiddag. Kl ett ska jag möta upp Carro och Sandra för lite fika i stan. :}

Hörs senare!


Beautiful things

En bild över havet på Bo01 i Malmö, vacker plats.¬

"To the world you may be just one person, but to one person you may be the world"

Dålig uppdatering, I know. Halva veckan är redan gjord, tiden går för fort ibland. Veckan har inneburit lite allt möjligt men bl.a avslutning med föräldrar och barn på jobb. Super trevligt! Även imorgon ska vi ha sommaravslutning med kollegorna, blir restaurang. Får se om man hittar ngt fint i garderoben. :}
Jag har ju då sökt till skola till hösten, orolig att inget besked har kommit så jag mailade kontaktpersonen på skolan. Kan pusta ut lite till, besked kommer först veckan efter midsommar. Håll tummarna!
{btw, midsommar, nästa vecka? OMG!}


Ha en fortsatt trevlig kväll




Kommentera gärna mer kära läsare.

Tikei.se

Har funderat länge över att byta ut mitt smink och prova med mineraler istället. Jag har känslig hud och därför tror jag att det ska passa mig bättre. Hittade en sida Tikei { här } och tänkte faktiskt prova deras smink.


Vem sa att söndag är en vilodag?

Nej, jag vann aldrig minigolfen igår. Men vi hade en trevlig stund, mkt skratt. Efteråt åkte vi hem till Ronny och fikade. Jag och älsklingen hade bestämt oss för att grilla på kvällen men planerna ändrades. Istället körde vi hem, lämnade bilen och packade ner lite god dricka, sen kom Ronny & Kevin för att hämta upp oss. Vi beställde pizza med oss sen körde vi hem till dom igen och satte oss på terassen och åt. God dricka och vi spelade dart, då jag faktiskt vann en omgång. :} På kvällen kom grannarna in och det var massa prat, skoj och sammanfattat en trevlig kväll. Promenerade hem vid 01.00 ...

Vaknade upp aningen trött runt nio, gick upp och la mig i soffan istället. Efter ngn timme kom hjärtat med sen stack vi och tränade. Köpte sen med oss bullar till frukosten. Älsklingen har åkt iväg på middag med familjen och under tiden har jag varit duktig. Har städat vårt hem väldigt fint, håller på med tvätten och ska nu byta sängkläder. Snart ska jag börja laga mat till mig själv med. :}
Nej, tvätten kallar - hörs senare!

Sunshine in my heart

Underbart hur solen lyser och man känner värmen. Jag och min älskling var duktiga och tog en powerwalk innan frukosten serverades. Skönt! Nu sitter jag i soffan och tänkte slänga in ett inlägg innan vi ska möta upp Ronny och lillebroren Kevin. :} Ska ta en runda minigolf, hur kul är inte det en dag som denna?! Jag måste ju vinna mot dessa tre män ;D
Ikväll tänkte jag och sambon göra en stor god sallad, ta en filt, lite cider/öl och sätta oss ute på gräset och grilla :} Perfekt lördag för mig.

Alla får ha en underbar dag

God morgon

Uppe med tuppen som vanligt :} Helgen är äntligen här, den har varit efterlängtad och ännu bättre så lyser solen. Igår var det fredag och det innebar inte så mkt mer än massa mys. Kom hem från jobb vid halv tre, plockade & hade mig. Min käre sambo kom en halvtimme efter... Efter en timmes tid bestämde jag mig för att ta en pw medans han körde och fixade jordgubbar med glass till kvällsmys. :} Resten av kvällen innebar film, mys och massa kärlek.

Nu när jag har varit uppe så har jag tittat runt på inredningar. Jag vill så gärna flytta {igen} , drömmer om radhuset vi har sökt oss till. Hade varit perfekt. *håller tummarna* Iallafall, ska då byta ut den mesta inredningen för jag har hittat exakt som jag vill ha det. ;D Tittade just nu på en ny säng för det har vi pratat om och vi vill ha en vit.

Hittade denna sängen i vitlackerad högglans på ilva.se ¬
Vad tycks? {Bortse från de svarta sängkläderna!}

Följ mig med bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Singing in the rain

Man var knappast människa när klockan ringde 05.00 imorse. *gäsp* Men det var bara till att stiga upp och göra sig klar för jobb. Har varit trist väder och regnet har bara öst... Slutade tidigt idag och tanken var att jag skulle ta en pw men kände inte för att halka i geggan {dålig ursäkt, jag vet} Så traska hem istället, möttes upp av en glad sambo. Han hade glada nyheter och jag hoppas detta ska gå vägen.
Har precis tagit en varm dusch och bytat om till mjukisarna, ska snart laga mat. Idag blir det thaigryta med nudlar, yummie. :} Tänkte gosa ner oss i soffan, tända ljus och se filmen Just go with it, har hört bra om den.


Ha en bra kväll

One day your life will flash before your eyes. Make sure it´s worth watching.



Frukost

Nu äts det frukost innan det är dags att börja jobba  - 17.30. Ikväll blir det fika i stan med en gammal go vän :}
Hoppas alla får en underbar dag ♥

Välkommen tillbaka!

Som ni säkert har märkt så slutade jag blogga ett tag. Den gamla raderade jag pga olika anledningar, kändes konstigt i början för det var ändå tre år av mitt liv men nu känns det bra att börja på ny kula, nya tag. Behövligt. Fick en ny fräsch design av sockertoppen Cornelia. :} Så jag hoppas alla mina läsare hittar tillbaka och jag ska skriva mer än nånsin.

Idag var första arbetsdagen efter fem dagars ledighet, man vänjer sig fort. Ögonen har varit trötta och denna torra luften gör en slö. Men det var lika bra att byta om till träningskläderna efter jobb och ta en pw :} Det gjorde en gott. Därefter blev det hem och laga laxfilé med fetaoströra på och en god sallad till det.
Efter att ha tagit en dusch så ligger jag och älsklingen i soffan och myser.Tänkte slå på en film och njuta resten av kvällen.


En bild jag tog efter powerwalken, sommaren är härlig!¬

testinlägg

...