Fy bubblan vad det är skönt att vara ledig en helt vanlig tisdag, speciellt när den är grå och trist. Då är det bäst att ha kvalitetstid hemma själv och sega i soffan. :) Alltid när jag är ledig surfar jag runt på olika webbsidor och får inspiration inom mode och design. I love it! Hittade ett par paljettleggings som jag bara måste ha :) 
Ska snart boka tid till att fixa naglarna med, finns inget bättre med snygga fräsha naglar på vintern. På sommaren målar jag dem i fina färger. Ngt jag med skulle vilja fixa är läpparna, tycker det är supersexigt med stora läppar. Dock vill jag inte operera dem så ska prova ngt nytt, Proclé Lip Balm Volume Booster. Ett läppbalsam som gör läpparna fylligare. Sett den på andra och den ger resultat, ska absolut ge den en chans.
 
 

Var bara tvungen.. :)

Hoppsan, här var det dammigt! Inte bloggat speciellt mkt sen augusti :P Tappade motivationen men idag ska jag kladda ner lite. så vad har hänt sen sist? hmm.. Tänker inte skriva allt kanske men lite kortfattat.
 
Jag är numera butikschef på Vero Moda på Hansa, en spännande och lärorik tjänst för tillfället. Har min solstråle Matilda med mig på vägen. :) 
Trivs bra i lägenheten, börjar komma igång men allt tar sin lilla tid. Allt är nytt och kostar därefter, tålamod får man ha. *host*  Mitt mål var att även tappa vikt och jag gjorde det :)) tjoohoo. mår så mkt bättre, hittat min livsstil plus att jag cyklar alltid till jobb. Mina lovehandles är borta! ;))
En annan sak är att jag fyllde år igår, hela 26 år. Firade med tjejerna i helgen, hade hur kul som helst! Igår var jag ledig från jobb med älsklingen. Vaknade upp till ett dukat frukostbord med massa gott, ljus och presenter. Under dagen shoppades det lite mer på Emporia, lunch på Vapiano och dessert från bageriet. Yum! Efter antal timmar blev det hemåt, kvällen innebar god middag med levande ljus och vin. Filmmys och gottigheter bjöds det på sen. Är så nöjd. Bästa är att idag kommer ännu en present, på söndag blir det middag men männen i mitt liv och nästa helg ska jag bli överraskad av mamma. Vet bara att vi ska åka tåg... :) Love it!
 
Det är skönt att ibland få känna äkta lycka. Att inse vilka människor som skapar denna lycka i ditt liv, det är inte många men det är inte mängden som avgör. 
Skapat nya relationer med personer som är helt underbara, behöver nya band och relationer, bara för att du har gamla band till andra betyder inte att de är rätt för dig.
Sen en påminnelse, jag är tjejen som inte vet vad hon vill. 
 

Nu har jag kladdat färdigt, måste in i duschen och göra mig klar. Ska vill vårdcentralen vid 13 för att ta bort stygnet :) (en annan historia som kunde slutat illa och där insåg man även vilka som ens brydde sig) Jobb kallar ikväll. 
Ha en bra dag!