H&M

Detta har valts ut av mig. Hur fint är det inte med en rosa kavaj när solbrännan slår på, man ser mer fräsch ut och jag har ofta svarta byxor eller kjol, då är det perfekt med en färgklick upptill. Kjolen var av bara sommarkänslan när man tittar på den, ljus med blommor, supersöt. Ballerinorna är ju hur fina som helst, då jag har toppar i detta stickade material så passa de perfekt.
God morgon mina läsare. Veckan har verkligen rullat på snabbt, redan torsdag :) Har precis fått i mig frukost, nu sitter jag under filten i soffan med laptopen i knät. Tittar ut och inser kylan som slagit på. Brr. Är sommaren över redan (!?) Jag som längtar till stranden, bada och steka hela dagarna, grilla på kvällarna med gott vin, perfekta dagar. Vi går in i juni imorgon så vi får hoppas att värmen snart är tillbaka. :))
Nu blir det en dusch, ska iväg till jobb sen.

Words may lie but actions will always tell the truth

Längesen sist men jag har ingen lust att blogga, tror det kommer glida ut med sanden tillslut. Well, slänger in ett inlägg nu medans jag väntar på att sambon ska komma hem.
Idag har det varit en helt underbar dag :) Vaknade runt åtta (!) satte mig i soffan framför cartoon networks och åt en god frukost som bestod av turkisk yoghurt med kanel och honung på samt en kiwi. Mums! Tog en dusch och fixade mig, vid tolv tiden promenerade jag till finaste Carro. Då man blir trött på stan så körde vi in till Lund. Mys! Gick lite i stan, hälsade på kollegor inne på VM. Hittade ett par byxor jag inte sett innan, sååå fiina. Och snäckan hittade fina toppar ;P Hungriga blev vi och Carro bestämde sig för att bjuda på lunch [♥] bakad potatis med tonfiskröra, yummie. Satte oss på uteserveringen, hur mysigt som helst. Promenerade runt stan, fönstershoppa och hade allmömt trevligt. Vid fyra körde vi hem till henne, tog en kopp kaffe på däcket och småsnacka. En underbar dag, som vi alltid har. Såna vänner ska man hålla hårt i. :))
Nu är jag hemma, slängt in en maskin tvätt. Ska laga mat snart, blir laxfilé i mild tomat och örtsås. därefter blir det bara filmmys i soffan med älsklingen. Sjukt sugen på Ben&Jerrys, kanske får smita och handla en sån. :P



Sommar och sol

Noll inspiration att blogga, I know. Men tänkte slänga in några rader idag. ;) Vilket väder vi har fått!! Jag hoppas verkligen att det håller i sig. Man blir på bättre humör, piggare och känner sig fräschare med lite bränna. (den övar vi på) :) Så vad har jag gjort?
I fredags var jag ledig, spenderades med fina Emma och älskade Jayson. Promenerade bort till jägersro, shopping till lillkillen. Lunchade på en kinabox som vi åt ute. Lotta och hennes son gjorde oss sällskap. Satt i parken och njöt i solen. Petra kom ut med Chelsea, så dagen var lyckad. :)
Helgen bestod delvid av jobb. så lördagen försvann med blev lite filmmys med sambon. Söndagen spenderades hemma hos Carro på hennes soldäck. Underbart! Sola, tjejsnack och bästa sällskap♥ Mkt trevligt hade vi. Kom hem vid fem tiden, duschade och slängde på mig myskläder. Älsklingen kom hem efter en timme, käkade sallad från Gogo green. Yummie! Sen var vi bänkade framför BB.
Igår hade vi en underbar och solig dag, liksom idag. Men jag jobbar och kan inte njuta fullt ut förutom på min 1 timmes rast. Likadant imorgon, men sen har jag förhoppningsvis två dagar lediga. SOLA. :))
Nu måste jag byta om, får nog bli klänning idag. Ha en bra dag mina vänner.

Always remember, people being jealous of you just means you´re great in some way.

Welcome home sweet blouse ;)
Och jag har så funderat på att inskaffa dessa jeans, blir nog att prova ett par snart. Hot!

Torsdag

God morgon. Veckorna går verkligen fort.. Igår var jag inne och jobbade på mobilia. Fy bubblan vad jag trivs där, hade lunch med Sofie och dagen rullade på. :} Idag är jag ledig, vet inte alls vad jag ska hitta på. Alla är typ upptagna med ngt :/ Blir kanske att se film hela dagen och bara slappa i soffan, kan vara behövligt med ibland men känner mig sjukt rastlös. Och just nu känner man ingen mys-stämning hemma pga tomheten av möbler. Längtar bara när allt faller på plats och det blir ett hem.
Vad önskas mer? Sommar! Grillning, vin, sena kvällar ute, lilla torg, klänningar, kjolar, linnen och fina toppar, pumps, solbränna, bad, stranden m.m. Sånt som ger mer energi. :}
Känns som jag lever i en olycklig bubbla just nu; hemmet, orolig för jobb, faktiskt vänner/familj då de faktiskt lyser med frånvaro. (Inte alla då såklart.) Mitt eget fel att jag alltid bryr mig för mkt om människor när de inte gör detsamma om mig. Nej, upp med hakan! För jag är samtidigt mer lycklig än jag varit förr, gäller att ta åt sig av det positiva som händer i livet och mer är på väg. ;}
Önskar alla en underbar torsdag!

I don´t do fashion, I am fashion.

Long time no see

Im back! :} Det har varit hektiska dagar, veckor... Flytt, jobb och andra incidenter som kommit upp. För att göra en lång historia kort så har vi nu flyttat, det har gått bra. Lite tomt i lägenheten kanske då sängen kommer först i juli och köksmöblemanget om tre veckor. Tv bänk ska jag beställa idag, äntligen hittat ngn jag vill ha. Nöjer mig inte med Ikea, som alla andra har, vill ha unikt hem. ;} Soffa, bord och matta är klart iallafall ;P Men skönt att bo i vitt, öppet, ljust hem med dess tillbehör.
Men mitt i all flytt gick bilen i sönder. Great! ;/ Tur i oturen löste det sig fort så fick köpt en ny. Är nu ägare till en Volvo istället.
Jobb har flutit på. Varit i princip två månader på Mobilia och hela sommaren har löst sig, antagligen från den 1 september finns det glädjande nyheter. Hoppas!
Annars har det hänt lite olika, varit på "välkommen hem" bjudning hos Emelie då hon nu flyttat tillbaka hit från Spanien efter 6 år. Mkt trevligt. Valborg har varit, innebar möllans uteservering med älskling, Carro och Lenny, även Linda och Pontus kom förbi. Hade en sjukt trevlig kväll! Såna blir det fler av.
Idag är jag ledig efter att ha jobbat hela helgen, får se vad jag hittar på. Kanske skulle träffa fina Amanda en stund.
Detta inlägg blev lite rörigt och en snabb update. Ska försöka bättra mig... eller så lägger jag ner bloggen helt. Tappar suget lite och instagram har blivit roligare. Följ mig » revemark