Happy B-day!

Igår var det älsklingens födelsedag :} Den började bra med massa mys i sängen innan en god frukost. Dusch och göra sig klar för dagen, började med att köra till Nova Lund där första presenten väntade; shopping. Lunchade tillsammans och hade allmänt trevligt. Jag hittade med en del jag ville ha men det får vänta..^^ Klockan rusade iväg så snabb visit hos Ronny, checkade lillebrorens första tatuering. Virgin gone. ;} Hem och bytade om till den lilla svarta, kavaj och pumps till det. Gottade oss med vin och ännu en present delades ut; parfym från Lacoste. Lyckat! Tog oss till restaurangen och åt en god middag.. Mys deluxe! Därefter blev det hemgång och kröp ner under täcket framför en bra film.♥
Söndag idag, haft en seg morgon. Nu har jag vaknat till, duschat, målat naglarna. Ska snart fixa mig, om en timme blir det en efterlängtad latte på stan med bästa Carro. Lite girltalk och catching up. Sen blir det hem, käka tacos och se BB. Hoppas Hulda åker!
Ny vecka imorrn, inväntas personalmöte, jobb, packa, viktiga samtal och en sväng hem till Emelies nya lägenhet. Fullt upp. Ngn ledig dag har jag nog. :}
Hoppas ni med har haft en bra helg?!

Attjoo attjoo prosit!

Hej förkylning! Hela natten och idag har jag nyst, harklat och varit allmänt seg, sett lika risig ut som jag känt mig. Tur har jag haft en ledig dag men passa jag på att vila upp mig? Nej. Det var roligare att umgås med Emma och pussas med Jayson. Promenad, lunch, tjejsnack och mys hann vid med denna dagen. Kom hem lite efter tre, la mig i "sängen", vilade tills det var dags att laga mat. Spaghetti med köttfärsås, I love! :) Tror aldrig jag kan tröttna på det. Dock är variationen på mat väldigt seg just nu när man måste tömma frys och kyl.^^
Älsklingen kom hem, åt middag och nu ska vi mysa till det framför filmen New years eve. Hört bra om den så det hoppas vi på. Imorgon är det fredag, jobb som gäller. ha en bra kväll! Puss.

Instagram

Jag har laddat ner appen instagram och tro mig, det är beroendeframkallande. Vädigt roligt och det blir som en bilddagbok. :} Har du instagram?
Följ mig » revemark


...cause you´re my everything

Never give up on the good times

God morgon. Fy bubblan vad jag är trött idag, kan vara att jag har jobbat hela helgen och igår var det inventering i åtta timmar. ;P Idag börjar jag inte förrän kl två så det känns skönt. Dock är det inte kul att vara hemma, madrass på golvet, tvn står på golvet och alla lådor runt om, kanske inte det mest mysigaste just nu. 2 veckor kvar! Längtar bara att få ihop min inredning, hur kul är inte det?! :}
Min bloggning kan bli lite seg nu och inte mkt uppdaterad, mest för det enda jag gör just nu är att jobbar, och vi lever snålt för vi ska flytta och ha det så bra som det går sedan. :) Inte mkt att skriva då.
Däremot har jag blivit fast i ett spel på mobilen, Rumble, spelar ni det?
Ha en underbar dag, hoppas på solsken.

What we think, we become

Underbara fredag och jag är ledig. :} Dock ska jag jobba hela helgen. Idag har man fått göra saker som man inte fått gjort annars, som att tvätta, packa, kasta skit. Det är bara 2 veckor kvar tills vi flyttar, känns otroligt skönt. Kevin var här på besök precis, inte ofta det händer så kul. Jag ska snart hämta sista tvätten och därefter blir det att möta Emma, hämta Chelsea och umgås med dom. Mys!
Ska laga god middag ikväll när älsklingen kommer hem, hasselbackspotatis med kycklingfilé och Jensens favoritsås, vitlöksbröd och sallad. Yummie. Sen blir det fredagsmys framför massa filmer.
Vad gör ni i helgen?

"this crush ain´t going away..."

Påskhelgen

Nu ska vi se, bloggar första gången på mobilen. Påsken är över, kanske inget jag firar väldigt mycket men det har varit mysigt. Efter att ha jobbat hela veckan var jag ledig på fredagen :} iväg på middag och sen på kvällen bar det hem till Amanda. Vin och tjejsnack gjorde susen, sen vidare till cabaret moulin. En fruktansvärt bra show! Träffade på Pia och hennes söner med, vilket var grymt längesen. En kväll att minnas :)
Lördagen kom och vi skulle fira påsk hos Ronny. God mat och dricka, massa skratt gjorde denna kvällen underbar.
Igår sov vi lite längre, mysig morgon med bullar till frukost. Vid tolv tiden åkte vi med till Dalby för att se Kevin spela match. Tyvärr blev det inga vinster ;( hemkommen lite efter fem, trötta! Blev mat och sen kaffe hos Mattias och Emma. Massa mys med fasters prins♡ en trevlig kväll, sen fortsatte vi mysa framför BB!
Idag ska massa fixas! Iväg på ärenden och packa. Flytten närmar sig och inget är packat. Jobbar en del så måste fixa detta nu:) hatar att leva i detta kaos, sova på bäddmadrass är ingen höjdare ;)
Hur har eran påsk varit?

Being yourself is the prettiest thing a person can be

God morgon :} En ny vecka har börjat och vi är inne i april, fick snarare en chock när det haglade igår morse men får hoppas det inte håller i sig. Vill verkligen ha värme och vår NU. Veckan började bra med jobb på Hansa, slutade tidigare än vanligt så passade på att catcha up med Carro, mysig pratstund på Bagericaféet.
Idag blir det jobb på Mobilia, börjar inte förrän kl två. Skönt :} Älskar mitt jobb, finns inget annat jag vill göra och har tur att jag får ihop så mkt som jag gör fast jag är extra "för tillfället" ;P  Lite nervös har jag varit över sommaren att det inte ska finnas ngt jobb men efter att pratat med min chef ser det ljust ut och det blir en del jobb. Whoopie!^^
I all min fokus på jobb har jag märkt att jag sällan träffar vänner. MEN, jag har kommit till insikt att jag inte gillar alla jag har i min omkrets, saker dyker upp som bara irriterar mer än lyfter upp. Så fokusen i fortsättningen blir att när jag har tid blir det såklart älsklingen först men tid med de som verkligen betyder ngt och ger mig mening med relationen. :}
Well, vidare i veckan blir det jobb men är nog ledig torsdag, fredag. Påskägg ska tilldelas brorsbarnen, umgås med svägerskan, tvätta, packa, sola, en helkväll med finaste Amanda. Mer om detta sen. ;} Såklart massa mys med bästa älsklingen, som betyder världen för mig. Uppskattar allt han gör för mig varj dag.