Chanel

Denna kylan tar död på mig, just hate it! Jag ser bara fram emot vår/sommar, fina kläder och skor, man känner sig fin och kanske en solbränna på det. :) Färgglatt! Och ngt jag har velat länge, en Chanel väska. Hur fint är inte det?! :) Jag har hittat några jag vill ha men det får nog vänta. Men en tjej får väl drömma? Hur ska det annars bli till verklighet ;)




Chapnlle

Jag har verkligen fastnat för accessoarer, vilket jag inte har brytt mig om så mycket innan. Du kan ha enkla jeans med linne och en cardigan över, outfiten låter tråkig men med ett par klackar och accessoarer blir den fab. Jag behöver stora halsband, inhandlat ngt innan men vill ha fler. Hittade lite på en sida jag klickade in på idag, samt en kuvertväska i beige. Gillar de i den större modellen. ♥♥

Girls says they hate drama, but it´s girls that create it.

Det var så skönt att jobba igår, det blir lätt tråkigt att gå hemma ensam. Tyvärr har jag inte fått jobb på Vero Moda på ett tag, de har hållt sig krya. Allt står still känns det som och det gillas inte, jag är van vid tryggheten att ha fast jobb men nu har jag vågat ta steget ut, får hålla ut och hoppas på det bästa. Plötsligt händer det, så man säger väl ;P Men hur var det nu med tålamodet...?
Men det är farligt att sitta hemma, man klickar runt på olika hemsidor och ser massa saker man vill ha. Inte klokt, blir tokig på mig själv. I´m a shopaholic, erkänner. ;} Jag vill bara för mycket helt enkelt. Men det får inte handlas mer, det måste sparas för jag vill flytta. Oh, jag är så gnällig på sista tiden, vill bara allt ska fungera och bli som jag vill!

Tänkte ta och städa lite, sen ta mig en promenad, hämta ut mina blåa pumps som har kommit :} Sen blir det nog en varm dusch och därefter mys framför ngn film. Ikväll ska jag tvätta så det blir en lugn hemmakväll med älsklingen. Imorgon ska jag jobba igen :}


Wonderful world

"Maybe if you can´t get somebody out of your head, they´re supposed to be there."

Denna tisdagen har inneburit massa lycka :} Iväg med Emma imorse för att se över lokaler till deras bröllop, först åkte vi enda bort till ishallen men vi båda tyckte den var aningen liten. Vidare till Holma, och där satt den! Perfekt storlek, bra med bord och stolar samt kök. Musikanläggningen var skitbra och det bästa är att man får vistas där på obegränsad tid. :} Nu har jag även startat en blogg som alla gäster kan besöka för att se över vilka presenter som önskas, så får man skicka mail till mig vad man köper och jag stryker från listan. Sen slog en sak mig...TAL! Jag måste hålla tal. OMG! Inte min grej, men vad gör man inte för sin käre storebror... ;} Men det får gå som det går... haha!






Nu är jag hemma, ser över vissa saker. Om en timme blir det att laga mat, lasagne, älsklingens favorit. Ikväll skulle jag ha träffat Carro på fika men tösen har blivit sjuk. :( Istället åker jag hem till en favorittjej, Amanda. :} Lite girltalk och slappande sitter aldrig fel.

 

Rest Of My Life

Enjoy. En av de finaste låtarna jag har lyssnat på.

Prosit!

Måste först säga att middagen blev lyckad. Ngt jag absolut ska bjuda på igen :} Förrätten var avokado med ägg- och räkröra, huvudrätten var kycklingfilé i ugn med sambal olek. Mums! Resten av kvällen blev det god dricka, musik, bra samtal och lite dans. ;P

Söndagen kom och jag kände inte för att blogga. Sorry. Förkylningen slog på som ett skott, näsan rinner hela tiden, nyser stup i kvarten. Så man satt nerkrupen i soffan med alla näsdukar runt mig. God tacos på kvällen och film-marathon med älsklingen.

Idag är jag ledig, tur är nog det för näsan fortsätter att rinna. Ska ut på en promenad senare så att man kan få lite luft, lämna bakterihuset lite ;} Ikväll ska vi umgås med Emma och Mattias lite, trevligt. Planerar deras bröllop ganska mkt nu, snäll som man är. Tycker det är kul också och man vill alltid ens nära det bästa. Inte alla som anser detsamma tyvärr.

Till ngt annat, varför tjatar alla om snö? Jag som längtar till våren... Fågelkvitter, solsken, kavajer, skinnjacka, solglasögon, tulpaner m.m. Jag har äntligen hittat en päls till min skinnjacka, awesome. Inspirerad av mandisen.

Nu ska jag ta en varm dusch, ha en bra dag mina vänner.


Solen skiner och likaså gör jag :}

God morgon mina vänner. Lördag och jag har sovit otroligt bra inatt :} Haft en underbar morgon med en god frukost, synd älsklingen jobbar bara. Fixat med lite musik på min Spotify, behövs uppdateras ibland. Ska snart bädda sängen och diska, ta en vlas med dammsugaren. Sen ska jag göra mig ordning och ta mig till entré för att möta upp gullegrisarna Amanda och Linda. Ska gå lite rundor, kolla läget. Mysigt ska det bli.♥

Ikväll kommer Ronny och Kevin hit på middag, ska bjuda på 2 rätters men recepten slänger jag upp en annan gång. :} Det ser vi fram emot, öl och vin till detta, kanske ngn grogg på kvällen. Perfekt!

Btw, tappat ytterligare 1kg. ;}

I couldn´t help myself

Åter igen har jag haft en mysig tid med Amanda idag♥ Trivs helt underbart i hennes sällskap och vi delar så mycket, ngt jag ska hålla fast vid. Tig mig hem till henne vid ett tiden. Snyggingen har ju tappat otroligt i vikt så hon visade mig sina nya jeans, inspiration ;P Sen hamnade vi i soffan med massa tjejsnack, behövligt. Kollade på nätet på pumps, och såklart klickade hon fram ett par jag ville ha. Oooh, ska inte! Men.. Gissa själva. Damnit. Hittade även några till määndisen, försöker få henne att gå i högklackat med. Haha! Lyckades nog ändå. Mållgan ville också vara med, massa kelande. Tiden går fort när man har kul så vid halv fem hämtade älsklingen mig så bar det hemåt igen. Lagade mat och nu har han begett sig igen..
Jag ska vila lite nu sen blir jag hämtad av Carro och Sandrisen, ska till Linda ikväll... Kolla film och snacka lite skit. :} Mysigt. Sånt behöver man göra ibland.

LCHF Currykycklinggryta

Måste dela med mig av en god maträtt som jag gjorde igår :} Med tanke på att jag äter efter GI så passade denna perfekt, mättande och fyllig smak. All denna grädde gör mig tokig men otroligt nog fortsätter jag gå ner i vikt. ;}

Recept för 4 personer.

600g kycklingfilé

2st paprikor

2st gula lökar

3msk curry

1msk paprikapulver

4dl grädde, ev mer

2dl creme fraiche

2msk pressad apelsinsaft

1-2msk soja

2krm svartpeppar

smör att steka i


Gör så här:

Skär kycklingfiléerna i bitar. 
Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor.
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta. Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver och låt fräsa med i ca 3 minuter.
Tillsätt grädde, créme fraiche, apelsinsaft, soja och peppar. Låt sjuda några minuter.

Serveringsförslag: En stor sallad

Smaklig måltid!



"With each step you take, you will grow stronger and stronger, more and more skilled, more and more self-confident and more and more successful."

For breakfast

Det finns inget bättre än att starta dagen med en god frukost. Jag har börjat att prova GI-metoden och ska se om den passar mig, tror att det verkligen kan fungera. Jag är redan -4kg vilket känns underbart. :} 3 kg kvar till målvikten. Idag började jag dagen med lättfil med bär {jordgubbar, blåbär, hallon, lingon, björnbär} samt en skiva osötat fullkornsbröd med korn med ost och gruka på.

Y u m m i e !


Where there is life, there is love

Helgen har passerat fort som vanligt. Jobbade hela förra veckan och i torsdags njöt man av att det skulle bli långhelg...trodde jag... ;} Klockan åtta på fredagsmorgon burrade mobilen, dags att jobba på Vero Moda. Trivs så bra så det gjorde mig inget.. Slutade halv sex och då hämtade älsklingen upp mig. Myskväll hemma i soffan tills jag somnade.
Lördagen kom, Hassan skulle jobba. Jag fixade lite här hemma sen mötte jag Amanda och Felicia i stan. Gick runt lite och tittade på allt möjligt, hittade lite intressant med. ;P Hem till maaandis, färgade F´s hår vilket var en pärs. Haha! Men bra resultat. Blev en riktig tjejdag/kväll, lite makeup och så. Besök av Mats och Annika en stund, kul. När de gick fixade A mina ögonbryn. Ljushuvudet ;} Sen hjälpte jag snäckan städa undan, hade en behövlig pratstund. MYS! Hjärtat hämtade mig vid åtta tiden och då bar det hemåt. Underbar dag, fler sånda määndis.♥

Idag är det söndag, den ska spenderas med älsklingen hela dagen. Tänkte ta en sväng till Ikea, har fått presentkort där, nyttja det lite. Velat ha ny kökslampa länge nu, sett ut den i somras så idag köper vi denna. Gillas skarpt. Med tanke på flyttningsplanerna är det inte lönt med annat men denna är vit som jag vill ha det.

En sak är säker, jag vill alldeles för mycket! Ge mig tålamod.

It´s like an addiction




jag vill helt enkelt bara för mycket.

Nytt år har börjat och några dagar har redan gått. Jag måste se till att mina mål följs upp detta året, sakta men säkert. Då jag föddes utan tålamod är det extra jobbigt. ;P Jag har iallafall hållt mig nyttig, alltid en fördel... Jobbat en del men på "fel" jobb, men sålänge jag tjänar pengar ska jag inte klaga. Helst ska allt hända på en gång, vill flytta som en idiot. Då jag är sambo blir han ganska utsatt av mina tjatiga idéer. :} Oh om allt bara kunde bli bra!

Annars i veckan har jag gosat med mina brorsbarn. Mattias och Emma har varit här på fika och snackat massa skit.. Idag ska jag tvätta men även min fina vän Carro kommer förbi på lite giirltajm, tjejsnack på gång. Ska bli mysigt. Imorgon är man ju ledig, en sväng till Ikea hade vi tänkt då. Sen får vi se vad helgen erbjuder, känner mig lite hängig så vi får se. Kanske blir lugn och skön, sen är ekonomin inte fet i januari månad. ;P

Nu ska jag leta nya recept. Tycker man fastnar i samma mat alltid, vill ha nytt!
Ngn som vill dela med sig ngt så skriv gärna.