segast.nu

God morgon världen, ännu en morgon man vaknar till det gråa vädret. Hur rolig har denna sommaren varit på en skala? Man har knappt känt av den, lagom trist. Aja, igår var första dagen sen söndags som jag kunde gå utanför dessa dörrar. Förkylningen sitter dock kvar och kroppen blir slö efter man varit igång ett tag. Iallafall, tog mig hem till Ulrika för lite snack. :) en mysig dag där och blev mys med Moa en stund med. 
Idag är det freedag, underbart! Ska tillbaka till jobb, idag och imorgon sen har jag semester 1½ vecka. Lovely. :)) Dock är det mina sista jobbedagar med finaste Anna som ska sluta, kommer sakna henne som attan. :( 
Ikväll blir det mys med sambon, laga goda fajitas och kramas framför en film. Lördagen är det jobb igen och på kvällen ska jag till Sandras inflyttningsfest. :)
 
Ett måste denna månaden; inskaffa en cykel! Mkt bra motion nu när jag går på heltidsschema på jobb, även ekonomiskt. :) Mest för att röra på fläsket, perfekt :D
 
Btw, tror jag ska lägga ner bloggen snart. :) 
 
Ha en bra fredag mina vänner! 
 
 
 
 
 

Attjooo.

Vilka helvetes dagar jag har haft.. Förkylningen har snurrat på och jag fick gå hem från jobb i måndags.. Feber, förkylningsblåsor, hosta, sårig näsa, svettningar, frossa.. allt vad det innebär. Idag är det en aning bättre men febern släpper inte och hostan river upp halsen. :( Tur jaghar en underbar sambo som tagit hand om mig<3
 
Men lite roliga saker har hänt, sängen har äntligen kommit och blivit uppsatt. Sovit i en säng inatt för första gången på typ fem månader. ;) Inte illa. Är så nöjd med den, och här hemma kommer bli så fint när allt är på plats. Lite i taget så ska det gå. Älsklingen kom även hem med ett par jeans jag länge velat ha, destroyed svarta från gina.. Snygga! Älskar att blanda stil, feminint ibland med kavaj, blusar osv men är svag för det rockiga med hål, nitar, svart... :) Oh fashion är kul. 
På tal om det så har jag nu fått en tjänst på Hansa. Inte det jag egentligen önskade men man vågar inte tacka nej.. Kan inte avslöja mkt här men ändringar kommer ske och jag hoppas på det bästa. Men ett fast jobb ett tag är skönt. 
Well, annars rullar allt på som vanligt. Ibland undrar jag om folk verkligen sätter mening på vad de säger, eller det är bara lätt att kasta ut ord. Omedvetet eller medvetet, inte vet jag. Andra har svårt att visa uppskattning för vad man verkligen gör.. Alla är vi olika och det får man acceptera och respektera men ngnstans handlar det om sunt förnuft. Känner själv att jag tar avstånd från olika håll. Vet inte riktigt hur jag ska känna med vissa relationer. Time will tell. :)
 
Har suttit på nätet som vanligt, hittat fint som man vill ha men duktig som jag är handlar jag inget :)) Det får vara stopp, hemmet och livet är viktigt (för ett tag) ;)) Ny favvobutik är Zara och vissa saker på gina är med fint 
 
Se här :) Nu ska jag lägg mig framför goa klassiker som Grease och Dirty dancing, kurera mig. Ha en bra dag mina vänner. PUSSKALAS :))
 
 
 
 

Lovely days

God morgon, idag kör vi på ett mobilinlägg. De senaste dagarna har varit helt underbara. Ledig två dagar, samt vädret har varit kanon. I fredags åkte jag med pappa, lillebrossan och hans polare till Skanör för att sola och bada. Mitt första bad detta året (och det är augusti) spendera fyra timmar där , ljuvligt! Kom hem vid halv fem, blev snabbt att duscha och byta om. Skulle till möllan med mamma :) hem till henne först på en fördrink sen upp till stan. Åt god mat, är väl alltid gott att äta ute. Cider till det. Tjejsnack mellan mor och dotter :) drinkar blev det och nachos. Skön kväll:) Lördagen kom och den skulle spenderas med älsklingen. Åkte till stranden, lunchade på en god sallad. Hem för att byta om, fixa present till Chelsea och sen en runda till Ikea. Där ute åt vi på no 1, för min del blev det god pasta och bolognese och för honey blev det pizza. Mys i solen:) hem en snabb till Emma och Mattias för att lämna presenterna. Hem igen, storstäda och sen blev det filmmys med glass. Perfekt <3 Idag är det söndag, ska snart äta frukost. Ska jobba mellan 11.45-17.15, sen blir det hem, laga mat och hitta soffläget. Har slängt på mig en jävla förkylning och halsen gör ont. Hoppas det inte utvecklas till ngt annat!! Annars idag ska jag gratulera min fina sessa Chelsea som blir 6år! Faster älskar dig mer än livet!!<3

Bla bla bla

Haaalllåå onsdag :) Mina updates suger.. Kanske inte är en bloggerska trots allt. Well, kan ta en snabbis ;) I helgen firade vi pappas 50års dag.. Den blev awesome. God mat, dricka, dans, lekar, sällskap och massa skratt. Även mina finaaste kusiner kom, Emelie och Amanda samt Thim. :))♥ En kväll att minnas. Har bara en sak att säga, daddycool är en av de få människor som ger total lycka. 
Söndagen kom och jag och älskling fixa lite ärenden. Byggde ihop vår efterlängtade tvbänk. Nöjd! En sväng till ikea, köpte två växter med oss, även en tur inom loppis för att köpa nytt skal till min nya iphone. Sen blev det mys hemma framför film. 
I måndags var det en ny arbetsdag, mötte upp bästa Amanda efter. Åt tillsammans och sen åkte vi hem till Emma, dags för provsminkningen inför bröllopet. Det blev sååå fint. Mandiis e duktig! 
Usch, känn mitt svammelinlägg.
 

Idag är det onsdag, ofc. Ska snart ta en dusch och göra mig klar inför en ny arbetsdag... Ikväll blir det "lilla" med finaste vm tjejerna, Anna och Matilda. :) Ska bli super trevligt! 
Annars är jag ledig fredag, ska lämna present till söta Chelsea som fyller år på söndag. Stora sessan. De lovar även fint väder, kanske blir sol och bad. På kvällen blir det middag med mamsen. Mys!
 
Ha en underbar dag allihopa.:)