"I think you look the best when you speak from your heart"

Underbara soliga dagar vi har, med tanke på att vi går in i oktober månad i helgen. Känns inte alls så :} Men det är bara bra så blir inte vintern lika lång. Jag har varit ute och tagit en pw, så fint ute när solen skiner och löven trillar ner på marken - alla dessa vackra färger.
Nyss ätit fukost; favoriten är yoghurt päron/vanilj med K-special och ett glas juice. Tagit en lång varm dusch och nu sitter jag här och slappar lite innan jag ska göra mig klar för skolan. Vad ska jag ha på mig idag? Ingen jacka iallafall, kavaj och solbrillor är säkert ;}
Ikväll ska jag till Diana och fixa mina naglar. Nu när hösten kommer är det inte lika kul att måla dom så då är fransk manikyr det bästa. I like.


Alla får ha en underbar dag i solen :} Här kommer en bild på de finaste i världen¬



Sunshine brings happiness

Underbar morgon och fint väder idag igen. Blev en pw imorse, kändes riktigt skönt, sen hem och äta frukost. Nu har jag suttit framför datorn ett tag. Tänkte bädda sängen och sen göra mig i ordning, är ledig idag med så tänkte hjälpa Cassandra att färga hennes hår. ;} Får se om jag lyckas. Haha! Med tanke på att vi var i stan igår så blir det inget sånt idag, blir dyrt. ;} Känner för att sola så det får bli ngn dag snart, blekfis som man är.

Ha en bra dag allihopa! PUSS♥


"Write to be understood, speak to be heard, read to grow..."

Denna helgen har gått lika fort som alla andra, men jag ska inte klaga med tanke på att jag är ledig måndag, tisdag och fredag denna veckan. :} Helgen har inneburit lite shopping, det jag gör bäst! Behövde lite stickade tröjor nu när det blir kallt, ett par bekväma stövlar som jag kan ha när praktiken börjar, inte smart att stå/gå åtta timmar med klackar som jag annars älskar att gå i. ;} Fick min favorit parfym, viva la juicy sen lite annat smått och gott. Im happy!

Vaknade tidigt idag, igen... Har haft den roliga äran att betala mina räkningar. Ska snart få i mig lite frukost, sen blir det en dusch och göra sig klar. Blir en runda i stan med Cassandra, måste hitta på ngt på vår lediga dag. :} Gå i fler affärer och kanske luncha, underbart.

Vad hittar ni på med idag?


"Whatever words we utter should be chosen with care for people will hear them and be influenced by them for good or ill"

Skönt med fredag men är aningen trött eftersom jag haft ännu en sömnlös natt. Vaknade runt tre och tankarna började sätta igång, somnade igen vid fem kanske och vaknade när Hassan gick till jobb kl sju. Nice :/
Ut på en lång promenad, hem och äta frukost samt ta en dusch. Nu har jag börjat tvätta, diska och ska renbädda, kanske ta en dans med dammsugaren. :} När jag är klar blir det att möta Cassandra och köra till Burlöv center för att lämna ut lite CV, lär vara mkt folk! Ska möta upp Maria med :} Luncha lite kanske.
Denna fredagen blir lugn annars, filmkväll hos Cassandra ikväll med massa gott. ;} Helgen utöver blir spännande - känslomässigt.


Caroline Hagenborn →




Rolling in the deep

Har en tuff period men mycket tankar och känslor, mina närmsta vet vad detta handlar om. Är inte redo att skriva ut det här så ta det för vad det är. Trots detta har jag försökt lägga all fokus på mina studier, det har blivit väldigt intensivt. Den nya kursen Inköp och varuhantering är svår, mkt att lära sig, hade prov på de fyra första kapitlena i tisdags bara efter att ha börjat kursen 2 veckor innan.. Jag lyckades få MVG på provet så jag är sjukt glad för det trodde jag inte. :} Som min lärare sa till mig, här visar sig min styrka.
Har även gjort redovisning och arbetat med en trendguide, skitkul! Det gick också bra. :} Skolan kommer först i mina prioriteringar. Vill lyckas. Privatlivet kommer bli bättre med tiden, tro mig. Mkt planerat!

Äntligen fredag imorgon, ledig! Men jag har nu suttit och skrivit personligt brev, skrivit ut massa CV för imorgon ska jag till Burlöv center och söka jobb. Hundratals företag kommer ut och söker tjänster. :} Gäller att vara ute i tid. Hoppas! ;}

Sweet dreams

Har funderat ett tag, ska nog fixa lite med lägenheten ändå. Kan ju bli att man får bo här ett tag iallafall. :} Varför inte göra det bästa med tiden. Ska ner till områdeschefen och få fixat sovrummet, sätta ny väv och få vit färg på väggarna. :} Sen med tiden tänkte jag byta ut sängmöblerna, då jag trivs bäst med vitt så ska jag ha det. Har hittat en säng jag vill ha! Byrå i samma modell, sen sätta fina dekorationer, ljus och en stor spegel över. Älskar!

En sak i taget.


Uppdatering!

Nu har det gått alldeles för lång tid sen sist men motivationen till bloggandet försvann då mkt runt omkring är som det är. Inget jag går in på här riktigt än. Så vad har hänt sen sist? Det blev utgång med Carro förra fredagen, en kväll vi inte kommer glömma. :} Lördagen var det dags gör grisfest i Beddinge. Längesen jag hade så kul på en fest ;} Minnet sviker lite men kul var det! Annars har det var mkt i skolan, känslomässigt och ja...
Bästa av allt är att jag blev faster igen till söta Jayson! Ett litet mirakel som bara är så fin. På grund av personliga skäl har jag inte hunnit hälsa på än men hoppas på imorgon. :} ♥

Denna helgen har också varit lugn, fredag blev det hemmakväll. Igår träffade jag Carro hjärtat vid tre tiden, gick lite ärenden. Sen handla vi sallad på GoGo Green och åkte hem till mig, åt och drack lite vin. Mys! Kvällen fortsatte i detta myset och bara hade en underbar kväll.

Idag tog jag och Cassandra en pw och det blev massa prat som vanligt. ;} Hem, duscha och åt frukost. Nu ska jag försöka hitta motivationen till att plugga, har stort prov på onsdag. Har annat i huvudet och koncentrationen finns inte. Men jag MÅSTE! Har två redovisningar, två arbeten och ett prov denna veckan som ska göras så det är bara att gilla läget.


"The only thing that will stop you from fulfilling your dreams is you"

Nu är jag trött i huvudet, vill bara njuta av helgen. Det är för mkt i skolan just nu, vet att jag inte ska klaga men ibland får man lite panik. Vill ju ha bästa resultat. Igår skulle vi skriva ett CV, så nu har jag gjort tre olika modeller. Känner mig ganska nöjd. Det är avklarat, man gör säkert ändringar efterhand.
Idag tog jag en pw, behövdes för huvudet. Sen blev det att börja plugga, Cassandra kom hit och vi gjorde färdigt ett par uppgifter. Läste på matten lite mer, vilka uppgifter!! Gosh! Tillsist arbetet med kommunikationsmönster, puuh. Det är inte lätt att hitta information. Men jag började skriva medans Cassandra gav upp och gick hem. ;} Jag har precis skrivit färdigt min uppsats, får kanske fila lite mer på den sen men helheten är klar. Jippi!!
Nu ska det tränas på provet på tisdag men tror jag vilar huvudet lite, kanske ser över matten lite bara.

Längtar bara tills älsklingen kommer hem så vi får pussas lite. Ska göra god mat, laxfilé med ett täcke av turkisk youghurt blandat med fetaost och timjan. Bulgur, grönsaker, sås och vitlöksbröd till det. Mums! Sen blir det dusch och göra sig klar för en sväng hem till Carro. :} Blir ngn drink hemma hos henne, tjejsnack och trevligt. Kanske en tur på Lilla torg. Me and my boo

Ha en bra fredag allihopa.

I´m going to smile and make you think I´m happy

Känner mig ganska osocial på senaste tiden. Men studierna tar mer tid än vad man tror, det är intensivt som attan. Har avslutat min kurs Praktisk marknadsföring och fått betyg MVG :} Känns absolut bra och vill fortsätta så. Om två veckor avslutas Försäljning och service, den har gått bra änsålänge men har mitt andra prov på tisdag. Handlar om att beräkna ekonomi, matte är inte min starka sida. Procenträkning, moms osv. Lite nervöst, samtidigt ska vi göra en skriftlig och muntlig redovisning om den svenska handeln och sen jämföra med ett annat land. Puuh. :/
Idag startade en ny kurs, Inköp och varuhantering, mkt intressant och spännande. Har prov i det om två veckor när den andra uppgiften ska lämnas in så allt går omlott. Gäller att lägga upp allt arbete. Jag som är så organiserad får lite kaos i huvudet ibland. ;} Men det ska gå!! Så undrar ni varför jag försvinner ibland är det för att jag lever i mina böcker. Blir bara nöjd med det bästa...!

Sitter hemma nu och försökt få in matematiken i huvudet :/ Sambon är inte hemma så jag får lite ensamtid. Ska snart springa ner och sätta igång en maskin tvätt. Sen ska jag bara krypa ner framför True talent och njuta. Rensa tankarna lite. :}

A m a z i n g

Long time no see! Måste berätta om den fantastiska fredagen. Började med att vissa av tjejerna kom hem till mig på lite vin och balkonghäng. När vinet sitter i och konversationerna är igång är det lätt att glömma tiden, fick bli taxi till Tangopalatset där Linda, Fia och Frida väntade. Fick bra platser uppe på balkongen, såg perfekt. Mer vin och showen satte igång. Lika bra varje gång, I love it! Man kommer igång med dans och sång. Tur är att tjejerna tyckte likadant. Fler ggr lär det blir. :}




Nu är det redan måndag, och jag har en ledig dag. Tog en pw imorse då det öste ner, var genomblöt när jag kom hem. Mindre skönt. Tog en varm dusch direkt, tittat på en film och nu är jag mest rastlös. Alla jobbar liksom. Får bli en runda till affären, behöver lite saker till middagen. Skulle ha träffat Emma men stackaren är sjuk så det får bli en annan gång. :}

Från en sak till en annan, har ni tittat på Idol 2011? Jag gillar inte att Peter Jihde är borta, han var ju bäst. Och Alexander Bard, vilken negativ människa. Usch nej, ingen rolig jury. Absolut att man ska vara hård och inte ha med en person för man råkar se bra ut men de är lite för mkt denna omgången. Får se hur det fortsätter.

Cabaret Moulin

Uppe med tuppen såklart :} När jag pussat sambon hejdå och han gick till jobb började jag ta tag i städningen, ganska flitigt för att vara tidigt på morgonen. Men då jag inte fick gjort det igår så måste jag idag. Ska snart se om Cassandra vaknar så vi kan ta en pw innan det blir frukost och dusch. Har lektion halv 12.30-16.00, hoppas man kan sluta lite tidigare.
Blir snabbt att laga ngt att äta och sen fixa mig inför kvällen. Vid sex tiden kommer tjejerna till mig, nästan alla iallafall, Fia kunde inte, möter henne senare. Men Carro, Sandra, Linda, Amanda och Linda kommer på lite vin innan vi ska se showen med Cabaret Moulin. Ni som inte vet vad det är kan gå in här. Kommer bli en rolig kväll, sen får vi se vad som händer efteråt, en sväng till Gozzip kanske. :}

God morgon

Uppe tidigt denna morgon, älsklingen väckte mig innan han gick till jobb. ;} Jag kan lika bra gå upp, sitter och myser i soffan och njuter av att solen lyser där ute. Ska snart ut på en pw, sen blir det frukost, dusch och göra sig klar för skolan. Idag har vi Handel specialisering, ska redovisa genom powerpoint. Har alltid haft en skräck över att ställa mig framför alla men det har släppt. :} Skönt. Efter blir det att sola lite innan jag cyklar hem.
Får städa lite hemma ikväll, imorgon kommer tjejerna hit så det får vara lite städat då. Ska dricka lite vin innan vi ska på show... 8 tjejer blev vi, fun fun fun!

Ha en bra dag allihopa!