Shopping❤

En ny vecka har börjat och snart slutat.. Väldigt annorlunda med då jag nu kan skriva att jag tyvärr har separerat från min sambo. Har varit tufft och känslosamt men det är för det bästa just nu. Vi skildes som "vänner" och det är skönt så får vi se vad tiden ger av detta. Jag måste ta mig förbi det likaväl.. och det kan bli jobbigt. Men jag har fina människor runt mig, speciellt Carro och Sandra har varit ett stort stöd.
I övrigt fortsätter livet, praktiken går bra. Har bara en vecka till sen är det slut, förhoppningsvis kommer man tillbaka ngn gång. :} Fick trösthandlat lite igår när jag får personalrabatt.. Handlar alltid blusar osv så det fick bli lite mer basic, en mysig tröja och en skjorta plus ett par svarta byxor. Hitta även en snygg ring, en ny klocka och behövde två nya nagellack. Idag kom mina nya svarta pumps, finally, och den svarta kuvertväskan. Älskar!

Har haft en väldigt mysig morgon :} Ätit min nyttiga frukost och nu ska jag slappna av lite till i soffan, bara tanken av att gå ut i denna dimman finns inte. Men halv ett ska jag befinna mig i skolan, var ngt möte idag. Klockan fem är det till Vero Moda som gäller tills stängning. Mkt sena kvällar men det gör mig inget. :} Imorgon är det fredag ju..

Vad händer denna helgen?

"Kärleken är som bäst när den är ärlig, och att veta att i ärligheten ligger kärleken"

"Kiss your life. Accept it, just as it is. Today. Now. So that those moments of happiness you´re waiting for don´t pass you by."

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera mig men det har sina anledningar i vardagen nu. Men jag tar en dag i taget så ska det nog bli bra. :}

I skolan går allt bra tycker jag, två kurser är avklarade och fått MVG i båda. Just nu har jag påbörjat min praktik på Vero Moda, inne på andra veckan. Jag trivs! Äntligen har jag hittat det JAG vill göra. Tjejerna som jobbar där är helt underbara och varje dag ser jag fram emot att gå dit. Så jag hoppas på ett jobb inom denna branschen inom kort... :}

I övrigt så har det varit lugnt, igår kom bästa Carro hit, massa girltalk behövdes och en del råd för min del. Fick en klarhet över saker. [] En annan sak som jag kämpar med nu är att få en lägenhet i stan, vill så gärna. Går segt men jag vill! :} Hade varit perfekt.

Btw, snart fyller man 25 för fan! Tiden går så himla fort, men det ska firas! Först med alla mina tjejer (9st) med Cabaret och utgång, sen med familj och därefter resan till London. Tjoohoo!
Nej, nu ska jag ta en dusch och göra mig klar. Praktik idag 13-19.15 så kommer hem sent ikväll men det gör inget. :} Annars ska jag försöka hinna blogga mer.

Jag har de finaste vännerna nånsin!

Orättvist

Idag har det varit en känslomässig dag på olika sätt. Började skolan kl åtta imorse med prov, skit nervös för det var svårt och det var mycket olika formlar som man ska kunna räkna ut. Jag och matte? Ingen bra kombination! Vet inte om jag ska våga säga ngt men det gick nog hyffsat bra. Får se när resultatet kommer ;}
Vid lunch åt jag och Cassandra den otroligt goda salladen på GoGo Green. Därefter var det dags för nästa lektion, mkt information. Först från facket och akassan sen kom info från Komvux. Meddelar att vår skola ska läggas ner och finns ingen fortsättning. För min del gör det inget för jag ska inte läsa vidare, men tänk på resten som ska. =/ Kände med lärarna som inte vet var de ska ta vägen, de satt i tårar. Jag har en tanke på en speciell lärare som jag har, som jag knutit band med. Mkt tårar och känslor. :( Finns mer som ligger bakom men skriver inte det här.

Nu ska jag laga middag, fajitas. Mums! Ikväll blir det att tvätta... Men det kan kvitta för det är regningt och blåsigt ute, då ska man kura ner sig i soffan med massa tända ljus. :}

Ha en bra kväll allihopa!

"To be trusted is a greater compliment than being loved."

Vet inte ens vad jag ska skriva. Allt är inte som det ska inombords, mkt tankar som snurrar runt. Men jag tar mig förbi detta med. "stay positive when it feels like your life is falling apart." Så är det väl just nu, tankar om livet i övrigt. Vad man förtjänar och inte förtjänar som människa. Hur mkt man ska tåla. Min gräns är nådd, det kommer att märkas.

Till ngt annat, helgen har varit bra. Mysfredag som vanligt, god mat och idol. :} Lördags köpte Hassan nya byxor till mig, glad blev väl jag. Sweet. Inhandla vin och annat till kvällen, en solning hann jag också med. Vid sju tiden befann jag och Carro oss hemma hos Sandra för lite vin, baja päron och tjejsnack. Hade väldigt trevligt med spel och andra samtalsämnen men tog taxi till Fegans för att möta upp Linda och Pontus. :} En fortsatt trevlig kväll som avslutades vid fyra tiden..!


Ny vecka och nya tag. Har varit en tur på skolan för att göra klart en gruppuppgift. Nu är jag hemma, pillat med bloggen när jag borde ha pluggat inför provet på torsdag. Men jag ska..snart.. ;} Blir middag sen när sambon kommer hem, därefter ska jag sola och bara koppla av.