Perfekt helg

Helgen har flugit iväg som vanligt men så är det väl när man har kul. :} Fredagen började med brunch hemma hos Amanda; nypressad apelsinjuice, ägg, frallor, ost, avokado, massa grönsaker m.m. Mys i soffan med massa prat om allt möjligt och såklart gos med Mållgan. Senare på eftermiddagen var det att ta sig hem för att göra sig klar inför kvällen. Lindas maskeradfest! Packa ihop alla saker, duschade och åt middag innan jag mötte upp Sandra och tog oss hem till Carro. Där blev det vin och drink när vi gjorde vid oss till sexy citty cats ;P Inte min grej detta men kul hade vi. Festen var trevlig med goda drinkar och dans. :}
Lördagen kom och den spenderades med hjärtat. Åkte till Nova Lund för lite shopping, bästa som finns i livet, speciellt när man inte behöver betala. ;P Nya skor, toppar, byxor och underkläder satt fint... Åt god middag innan det blev hemgång. På kvällen blev det bio, Paranormal activity 3.
Igår var det söndag och den var lugn. Man ville knappast ta sig ut i blåsten men det fick bli lite ärenden. Solade en stund med sen åt kina mat. Det var ju första advent men mina julkänslor är långt borta. En vanlig kväll hemma i soffan framför filmmys med massa tända ljus.♥

Måndag, ny vecka. Började med en pw för att gå av helgens godheter. Hela dagen har jag spenderat framför skolböckerna.. Två prov denna veckan, även de sista men SVÅRA. Har snart läst sex kurser denna terminen, tre av dom är klara och fått MVG i alla.. Hoppas det fortsätter såhär. Lagar och ekonomi är ju inte det lättaste. =/

Tisdag; 22 nov

Denna dagen har bara sprungit iväg.. Började med att klockan ringde 6.45 imorse, jag är inte van vid dessa tidiga morgnar så det känns som man går upp mitt i natten. Men det var bara att ta sig upp, äta frukost och åka till skolan. Hade Näthandel idag, prov i det och tyckte det gick bra, inte alls svårt. Vi fick den andra inlämningsuppgiften att jobba på. Gick in på Entré för att söka fler jobb och lämna cv. :} In om GoGo Green för att ta med en sallad hem till lunch. Åt den och tittade på filmen Something borrowed, så bra den var :}
Fick släppa mysandet och skriva på uppgiften, nu är jag klar med den med. Flitigt ;P Men än är det inte över, måste läsa genom ett kapitel om alla lagar som jag har prov på nästa vecka. =/ Känns mindre kul men men...
Därefter ska jag ha en lugn kväll med god mat; tänkte laga kycklingfilé med ris, currysås, sallad och vitlöksbröd. Mums! Filmmys på det med tända ljus.

Vad gör ni idag?



Underbara dagar

Helgen har redan sprungit ifrån oss men den har varit perfekt för min del. I fredags var det mys hemma med hjärtat framför Idol och film. Åt god mat och hade litet gottebord på kvällen. :} Lördagen bestod av lite ärenden innan det var dags att träffa Carro i stan. Sprang runt i affärer men en fika blev det också med massa girltalk som behövdes.❤ Kom hem senare på eftermiddagen, blev middag, dusch och lite vin på det. Kvällen blev mer än intressant. Söndagen kom och det var dags för Jaysons dop, klockan ett befann man sig i kyrkan. Var hur vackert som helst och jag gade saknat min favvotjej. Hur fin som helst i sin klänning och hällde dopvattnet fint och försiktigt. Fika efter i lokalen, hade en trevlig stund.. Presenten var uppskattad så det kändes skönt. Väl hemkommen blev det middag och mys resten av kvällen.

Idag är det måndag, startade med en pw. Sen har jag varit duktig och städat hela lägenheten :} Skrivit färdigt på ett arbete och pluggat till provet imorgon. Hittar bara inte motivationen!! Gaaah. Kollade på filmen Bridesmaids istället. ;/ Well, nu blir det middag sen en runda upp till stan med Carro. Inhandla en topp till maskeradfesten som hålls på fredag. Kanske hinner med en latte innan jag måste hem igen och plugga.

Ha en bra kväll mina vänner.


Jobbsökande

Denna kalla och gråa förmiddag har jag varit väldigt effektiv :} Åkte upp till stan vid tio tiden, in först på Vero Moda för att skriva kontraktet och ge uppgifter. Därefter var det dags att söka jobb, lämna ut cv. Har sökt allt -Scorett, Nilson shoes, Bik bok, Gina tricot, Din sko, Vero Moda, Håkanssons osv. Ska till Entré på måndag och fortsätta, inga jobb knackar på dörren precis. Hoppas man får napp ngn gång. Tuff marknad, man vet hur många fler som söker. Aja, tog lunch med Cassandra på Graffitti - bakad potatis med tonfiskröra. Mums! Sen gick vi och köpte biljetter till julshowen Cabaret Moulin. :}
Kom hem för två timmar sen ungefär, sökt fler jobb via internet, bl a Cubus. Nu ska jag bara ta det lugnt, njuta av ledigheten för oavsett om jag har lediga dagar har jag alltid ngt att göra. Plugg, uppsater eller söka jobb. Mys ikväll med god mat och Idol. Fredagsmys är nog det bästa som finns!


Tjaaarlek

Funderar.

Är ganska sugen på denna kappan :} Vad tycks?


Veckan som gått

Tiden springer iväg och nu har skolan börjat igen. Haft en del arbeten att göra, massa uppsatser, märks att man sätter igång direkt. Men nu är det inte lång tid kvar till det slutar. Känns lite blandat. Så denna veckan har jag mest ägnat tid till detta, även haft en släng av feber och frossa så legat nerkrupen de flesta kvällar.

I fredags tog jag mig ut och lämnade cv till två butiker, sen mötte jag upp finaste Ylva. :} Satte oss på espresso house med en varm choklad och pratade om allt i över tre timmar. Våra munnar kan pladdra men himla trevligt var det. Sen gick vi runt i butikerna, on visade mig världens bästa butik :} I like. Massa fin inredning som passade mig perfekt. Blev som en toka där inne. Efter en trevlig dag åkte jag vidare hem till Amanda.
Myskväll stod på schemat. Åt kyckling med ceasarsallad, mums! Kollade på Idol och hade massa tjejsnack som var behövligt. En underbar kväll med bästa sällskapet.♥

I lördags var det dags att jobba på Hansa. :} Det såg jag fram emot och det gick jättebra. Trivs så himla bra. Slutade fem, cyklade hem och mötte upp Ulrika. Lagade mat till oss och vin till det, satt som en smäck. Lugn kväll blev det och mys. Hade super trevligt.

Igår blev det en runda till Ikea och Lutz med hjärtat. Fick en massa idéer och tips som jag ska tänka på. Blev en avkoppling i solariet innan hemgång och middag. Kvällen var mys i soffan framför True talent och film.

Idag är det måndag, är ledig från skolan men har en del att skriva på datorn. Ledig är man aldrig riktigt.. ;P Ska ta en varm dusch och sen handla grillad kyckling till middag med broccoli. Mumma!


Sometimes the best revenge is to smile, move on and do nothing.

Helgen har passerat och jag har fyllt 25 år. :} Det har verkligen firats, började på fredagen med att jag och tjejerna skulle på Cabaret Moulin och sen utgång. Började med lite dricka hemma hos mig, vin, shots och grogg, bra musik, lite dans och massa tjejsnack. Fick massa fina presenter :} Showen var lika bra som alltid, blev uppdragen på scenen med. Så ball! :D Efter showen drog vi vidare till Lilla torg, med shots och drinkar, sötisarna sjöng för mig. Jag tackar alla som gjorde denna kvällen till ngt speciellt.
Men igår var min födelsedag egentligen, moster och kusin kom på fika. Ronny och lillebroren kom med efter en stund. Hade en trevlig förmiddag och mer presenter. På kvällen blev det restaurang, mums.

Idag är det måndag, ledig från skolan. Men har fått sitta och göra mina uppsatser, har fyra stycken att göra. Men nu bara en kvar. Känner mig flitig. Lite feberfrossa har krupit på mig men jag får skriva klart den sista innan jag kryper ner mig inför kvällen. En annan sak som jag blev glad över är att min handledare från praktiken ringde mig idag, hon ville ta in mig på jobb på lördag. Blev så himla glad :}

Nu ska jag skriva vidare, ha en bra dag i höstmörkert.



:´(

Jul-mys.

Dessa senaste dagarna har jag fått en längtan efter jul. Alla mysiga belysningar, varm choklad när man är smått frusen under sin filt, julmarknader, julbord och sällskapet med de närmsta.
Däremot gillar jag inte all stress som uppstår. Folk är som galna. Tycker man ska njuta av helgen och ta allt som det kommer. Julen är den mysigaste traditionen vi har tycker jag.. Så denna vinter/jul vill jag göra det bästa utav allt och ha massa mys. :}

Stay positive

Min sista praktikvecka har kommit, känns inte alls kul nu när jag trivs så bra ï butiken och med tjejerna. Tyvärr har de ingen plats för mig att stanna men jag skulle bli rekommenderad till de andra butikerna. Får hålla tummarna. Efter denna veckan har jag bara sex veckor kvar i skolan, sen är den med slut. Börjar få panik och bli smått stressad för att få nytt jobb, vill helst inte tillbaka till det gamla även om jag har goa kollegor där med.
Så det är dags att börja gå ut och söka jobb, får hoppas på det bästa då jag inte få pengar i december. :(

Vi är redan inne i november, vilket betyder att i helgen fyller jag år. Ser fram emot detta, i allt negativt som händer så ska den helgen bli den bästa. Idag på min lunch ska jag köpa biljetterna till showen så det är avklarat. Vi blir nio tjejer som ska ut, det e inte illa ;P

Nu blir det frukost för min del, sen dags att göra sig klar innan jag cyklar till Hansa. :} 10-18 idag så kommer hem lite senare, men kvällen innebär bara tvätt för mig så det kan ju kvitta. Sånt måste ju också göras. Alla får ha en bra dag. Im gonna try.

En dag i taget.