My love, I adore you.

Göteborg ➡ here we come!

Ännu en sömnlös natt. Fattar inte vad det är som händer, känner mig inte trött. Aja, upp imorse och tog en mindre lång pw på 30 min. Bättre än inget! :} Hem och kokade ägg till frukosten, nu har jag pillat lite hemma; bäddat, diskat och ska snart dammsuga. In i duschen och packa en väska för när älsklingen slutat jobb kör vi till Göteborg. Ska spendera helgen där, bokat rum på hotell Best Western - Mektagonen. Ser super mysigt ut med fin utsikt på terassen. Ikväll blir det att checka in, duscha och sen ut och äta ngnstans. Imorgon hoppas vi att regnet håller sig borta så vi kan gå på Liseberg. Ser inte ljust ut nu men vi håller tummarna. Iallfall ska denna helgen bli hur underbar som helst.

Hörs på söndag kväll, ha en bra helg allihopa


Girls night out

Det var en mkt trevlig dag/kväll igår. Lenny körde oss tjejer till Linda´s place eftersom vi tänkte ta ngt glas vin innan vi tog oss till stan. Mkt girltalk där kan jag säga, mina darlings. Tiden sprang iväg, vid tio tiden kom vi till Lilla torg då vi mötte upp Maria, Diana och Nata. :} Satte oss på Victor´s, när vi väl fick plats för det krylla med folk. Hade en trevlig kväll med nära och kära.

Idag vaknade jag upp törstig och aningen slö. Älsklingen skulle upp och jobba också, hade hellre haft honom kramandes med mig i sängen. Men icke! Somnade om en stund men vid tio steg jag upp och parkera i nästa viloläge i soffan. ;} Där har jag legat nästintill hela dagen... Men när Hassan sluta jobba körde vi till banken och fixa lite ärenden inför imorgon. Hem och åt middag, nu ska vi ha lite mys med filmer och gottebord.


Jag och mina fina!


They say time heals everything, but I´m still waiting.

Har sovit dåligt hela natten, vaknat från och till. När klockan blev nio steg jag upp, palla inte hålla på mer. Istället byta jag om till träningskläderna och tog en 50 min pw. :} Det satt fint. När jag kom hem blev det frukost, nu sitter jag här, ska snart diska, bädda och ta ett tag med dammsugaren.
Får hoppas på att Carro vaknar till, lilla snorungen ;D {förkyld} Vi tänkte ta en runda i stan, sen vill jag överlämna hennes present. Hope she likes it! Ikväll ska vi fira henne på Lilla torg med..ehm ja nu vet jag inte vilka som dyker upp för Fia kunde inte :( Men Sandrisen iallafall! :} Ska bli gott med en drink, vi tänkte prova det nya stället Gossip. Låter perfekt för oss. Tänkte använda mina röda pumps ikväll, använt dom en gång så det är dags. I love them.♥



Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Carros födelsedag hurra hurra hurra!
Grattis på din dag hjärtat! Må dina önskningar gå i uppfyllelse.
Love U!


T a n k a r

Det finns många människor som skriver blogg, därav många som också läser. Jag har fått bekräftat att mkt kan missförstås av det som skrivs, jag läser bara ur min egen synvinkel och tycker det är väldigt klart över det jag skriver men tydligen inte. Jag skriver om vardag, kärleken, INTRESSEN osv... Det är självklara saker för mig. Anser mig inte tjata, paxa eller ngt liknande. Jag har det i intresse att göra kollage på kläder samt inredning, vem säger att jag köper allt? Och om jag gör det? Good for me! Tycker inte folk behöver komma med ngn slags avundsjuka eller missförstånd över detta... Anser mig inte omogen för jag skriver/pratar om intressen, vem gör inte?

Well, nog om detta trams... Åter igen regnar det, trötta mig! Älsklingen är ledig idag så vi ska faktiskt åka till Aq-va-kul och bada. :} Har bara en vecka kvar av ledigheten så man får passa på... Samtidigt vill jag simma av pizzan jag krängde igår ;} Kommer en del andra roliga upplevelser denna veckan, mys!

Have a good day!

Lyckad kväll!

Vid fyra tiden igår var det dags att bege sig hem till Mattias och Emma för att fira födelsedagsgrisen. :} När vi kom hade Emmas familj redan kommit.. Fler folk droppa in efterhand. Emma hade gjort goda smörgåstårtor, mums! Och jag har lärt mig att äta räkor ;D Gott vin till detta, gott sällskap och mkt skratt under kvällen. Emmas mamma, Christel är en frisk fläkt... Längesen jag hade så kul, hon är otrolig och verkligen ett roligt sällskap. Kvällen var underbar! Mattias var så fin i sin skjorta. Tack för en lyckad kväll.

Vaknade upp vid elva tiden idag, trötter. Köpte bullar till frukost, igen, men det e ju semester. Får gotta till det ;} Nu tänkte vi slänga på ngn film och bara dega i soffan. För ovanlighetens skull *host* regnar det ju! Senare ikväll ska vi möta upp Mattias och Emma igen, köra till La Mare och köpa pizza sen hem till dom och ha filmkväll. Passar mig perfekt idag!



Ha en mysig söndag mina vänner


What a day

Varje dag öser detta regn ner och jag är lagom trött på det. Men igår ville jag inte sitta inne så jag och Carro åkte in till stan, satte oss på älskade espresso house. Två timmars girltalk och sen började vi gå i affärerna. Det är kul för vi har verkligen likadan smak och stil så det gör det extra roligt. :} Bestämde oss för att åka hem till Carro då hon bjöd på en god tonfisksallad och vitt vin till det. Mums! Satt ute på däcket och njöt, prata och Lenny var också hemma. Hassan kom lite senare på kvällen, satte sig också en stund innan vi åkte hem. Hade en mysig dag/kväll

Vaknade upp runt tio imorse, vi åkte och köpte bullar till frukosten. Nu har jag diskat undan, bäddat osv, tänkte slänga in ett inlägg nu för vid fyra tiden ska vi hem till Mattias och Emma på fest för igår fyllde ju brorsan år! Så ikväll ska det firas. :}

Skänker mina tankar till Norge. Det är verkligen hemskt och fruktansvärt vad som har hänt...




Shabby chic

Nu ska jag tjata lite igen men om sambon är trött på mig så kan jag alltid skriva av mig här. ;} Jag vill verkligen flytta och det är inget jag kan styra över så jag får ju vänta men har stort behov av att se över inredning. I love.Både jag och sambon vill ha helt vitt och sen ska ngn färg dominera i varje rum... Jag har fastnat för shabby chic, det är så vackert och romantiskt. Men samtidigt vill jag blanda det med modern stil. Har mkt idéer som sprudlar och vill ut... ;P Men den dagen kommer med... :}


Höst kollektion

Oh lalala, I love you baby!

Skönt det är när man kan sova ut länge på morgonen... Har tagit ett träningspass för magen, nyss ätit frukost och nu sitter jag här och skriver. Märks att alla mina inlägg skrivs vid denna tiden men jag hinner inte senare, har man semester så har man. :} Däremot hade man kunnat tro att jag inte har några läsare för det kommenteras väldigt dåligt om man jämför med statistiken. Skärpning! ;}

Nu tänkte jag bläddra i den nya H&M katalogen, höstens kollektion. Skrämmande egentligen i juli månad! Får se om jag hittar ngt som lockar, slänger upp bilder senare isåfall ;D




"Don’t let a little dispute injure a great relationship.”

Eftersom solen sken så fint igår bestämde jag och Carro oss för att sola och bada. Snäckan kom och hämtade mig sen handlade vi banan och körsbär med oss. :} Åkte till Bara-badet, lagom med folk. Härligt och avslappnat, sol, bad, tjejsnack en hel dag är aldrig fel. Wonderful time.
Kom hem vid halv fem, mötandes av hjärtat mitt. Dusch och göra sig klar inför kvällens grillning hos Ronny och lillebroren Kevin. Gjorde egen vitlökssås och chilisås till maten... Vi åt gott, flintastek med sallad, klyftpotatis och goda såser. Yummie! Gott vin till allt detta gjorde susen. Spelade dart under kvällen, massa snack och skratt som vanligt. Promenerade hem igen lite efter elva med tanke på att Hassan ska upp och jobba.

Vaknade för en timme sen, känner mig väldigt trött. Har ätit frukost, diskat och bäddat, tänkte snart hoppa in i duschen. Idag ska jag träffa söta Amanda, får se vad vi hittar på men att bara vara i hennes sällskap är great. :} Ikväll är det ladies-tripp till Kiviks marknad. Det ser vi fram emot.

Vilka underbara dagar, detta är sommar!

Namnsdag

What are words if you really don´t mean them when you say them?

Eftersom jag var flitig igår när jag städade och tvättade blev det att man fick stanna inomhus hela dagen. Det gillades inte. Tvinga med mig älsklingen, när han slutat jobb, till Lomma för att bada. Men vi insåg väldigt fort att det gick inte, det blåste och vattnet var iskallt. Körde hem igen och lagade mat, åt ute på balkongen och njöt. Bestämde oss för att köra till Bo01 istället, promenera och sen titta ut mot havet... Beställde glass från Italia, deras egna glass.. Hallon sorbet och choklad, yummie!





Nu är jag uppe, tagit mig ett pass Zumba, tränat magen. Behövs verkligen.. Vill gå ner 5kg till, sen är jag nöjd. Har stått still så länge nu.
Iallafall, idag skiner solen. Inte ofta det händer.. ;} Denna dagen ska spenderas med underbara Carro, får se om vi drar till stranden eller tar en fika på stan.


Ha en bra dag allesammans!

Rensning, intresserad?

Idag har jag inte gjort ngt annat kul än att tvätta och städa. Sånt måste ju göras. Blev en del rensning av garderoben av sånt jag aldrig använder eller blivit för stort... Men mest av anledningen att det inte används. Tänkte lägga upp fem bilder på toppar/klänningar ifall om ngn skulle vara intresserad av just dom.. Resten skänker jag ngn annanstans. It´s for free ;} Jag tror att det är strl M i alla...! 


Ystad djurpark + tjejkväll

I lördags var det dags att åka till Ystad, var lagom trött då både Hassan och Moa tog upp hela sängen och stackars jag blev klämd. Vi var framme lite innan tio då de öppnar.. Tittade på alla djuren. Rundan gick ganska fort ändå men barnen tyckte det var kul. :} Gick till en lekplats och vi tog fram kycklingsallad, såser, pannkakor, dricka, osv.. Gott! Vi vuxna satt och vilade medan barnen lekte. Efter ett tag gick vi till badet där det skulle vara uppvärmda bassänger. Oh gött tänkte vi, byta till bikini men... Doppa foten och det kan ha varit som max13 grader i vattnet. Brrrrr! Jag bada inte, men Moa och Chelsea hoppa i direkt. De hacka tänder men barn är barn ;} Emma hoppa också i tillslut och Hassan var sugen men d tar alltid sin tid ;D Emma stänkte ner honom så d var lika bra att doppa sig. Jag och Mattias var smarta och sola ist. :} Vi beställde mjukglass efter badet, barnen kände sig nöjda och trött så vi åkte hem. Vi lämnade Moa till sin mamma igen. Tack alla för denna underbara dag!





När jag kom hem vilade jag en stund på soffan innan jag hoppa in i duschen. Gjorde mig snabbt ordning för en kväll hos Linda. Lite innan sex kom Carro och hämtade mig och Sandra. Hem till Linda där några tjejer redan hade kommit... Åt god sallad och fick se hennes nya lägenhet. Mysig verkligen, och bättre lär den bli. :} Fler töser kom och även Nata och Fia. Vin, tjejsnack och mkt trevlig stämning. Sen kom det stora hela, en presentation från Paradis. :} Oljor, leksaker, underkläder, you name it. Vissa saker imponera, andra inte.. Men kvällen var fantastiskt med mkt skratt.. Senare under kvällen skulle vissa ut, andra på fest men trötta jag åkte hem och söta TT körde mig. Tack till Linda! And for my girls♥

Världens snabbaste allsång

Efter många om och men så kom vi iväg till pildammarna. :} Visade sig att vädert blev riktigt fint... Vi skulle ha firat födelsedagstjejen Fia men stackaren har halsfluss så jag och mina finaste åkte själva. Fick bra platser...! Man måste vara i tid så två timmar innan satt vi, sjukt mkt folk kommer alltid. Efter ngn timme stötte vi på Carros föräldrar och Linda var med så hon satte sig med oss. :} En härlig kväll, bra låtar, stämningen var toppen. Oh vad det är roligt, nästa torsdag är vi på det igen.


Shoes.

Jag och min kära vän Carro fikade häromdagen och pratade {som alltid} mkt om kläder, outfits, skor osv. Vi båda har en del i gaderoben men när använder vi det? Aldrig. För i denna tråkiga stad så är det "för uppklätt" om man kommer i ett par pumps en vardag... Men vem bestämmer det? Ingen mer än du själv. Så vi bestämde oss för att börja klä oss precis som vi vill.. för vem känner sig inte extra snygg i ett par high heels. ;}
Jag pratar då mest om skor för det är jag galen i och kan shoppa hur många som helst. Många står redan i gaderoben och vissa knappt använda. Alldeles för synd! Ikväll ska vi på världens snabbaste allsång och tänkte först vara lite sommarklädd med rosa pumps och kavaj men i detta regn får jag ändra mig...
Så varför inte dessa snygga gråa skor med en kavaj och jeans...? ¬


Mörkt och regnigt

Det kan man väl säga om dagen idag. Har kunnat sova lite längre denna morgonen :} Gick upp och tog mig ett zumba pass. Nu har jag plockat undan, diskat, bäddat.. Ska ta en dusch och göra mig ordning för sen ska jag hem till Ulrika och hälsa på. :} Får se vad kvällen erbjuder om det är mysigt inneväder... Mys med ngn drink, tända ljus och bra sällskap.. :} Det hade varit ngt! Det är ju semester ;}

”Relationship is surely the mirror in which you discover yourself”

Jag kan absolut inte neka lyckan att Hassan har fått ett jobb men det är lite typiskt nu när jag har semester. :} Igår fick han den glada nyheten till fast anställning. Underbart, speciellt när jag ska börja studera. Men jag sysselsätter mig varje dag, igår mötte jag upp Emma och Chelsea här ute.. Skulle träna cykla igen utan stödhjul. Denna gången gick det ännu bättre och snart kan hon helt. Stolt faster Kom hem vid fyra, då såg jag att paketet från e.l.f cosmetics hade kommit. Jag är super nöjd, blir fler beställningar för det billiga priset.
När sambon kom hem lagade jag kycklingwraps till oss sen tog vi en tur till Lomma och tog ett kvällsdopp. Skönt med mindre folk och vattnet var inte alls så kallt. När vi kom hem igen tog vi oss en iskall cider och bara njöt.

Vaknade av väckarklockan som ringde. *gäsp* Kunde inte somna om så efter ett tag steg jag upp och tränade. Bra start på dagen och sen en bra frukost. Kröp upp i soffan och tittade på filmen Beastly, gillade den faktiskt. Nu slappas det lite, ska ta en dusch och göra mig klar. Om ngn timme ska jag träffa Carro i stan på ngn mysig uteservering i solen




Ha en bra dag allihopa. PUSS¬


Friendship and love❤

Sol och bad

Hemma igen efter en härlig runda till Lomma... Tro det eller ej men jag badade ;} Kallt till en början men när man väl hade doppat sig så var det hur skönt som helst. Nu är tvätten igång, störigt att man måste hålla på med detta annars hade jag gärna legat på stranden några timmar till. Nej, dags att kila.. Måste laga mat med, magen kurrar!


border=

Semester!

Nu har semestern börjat.. Kan inte säga ngt annat än att sista dagen på jobb var minnesfull, kanske inte på ett positivt sätt men ja, verkligheten visade sig. Kommer absolut sakna barnen!

Så hur har jag börjat semestern? Igår under dagen var vi iväg och handla lite, sen fick jag för mig att baka. {igen} Så det blev hallonbrownies, goda blev dom otroligt nog. Recept finns här. Därefter blev det dags att duscha och göra sig klar för det skulle bli middag på möllan med hjärtat mitt. Beställde grillad kycklingfilé med grillad tomat och bearnaisesås. Mums! Satt en lång stund, njöt av solen, värmen, maten, sommarkänslan... Blev en lång promenad innan det var dags att ta sig hem... ❤






Denna morgonen har börjat bra, en timmes träning och en god frukost på balkongen. Nu tänkte vi hitta en bikini till mig sen köra till Lomma och bada. :} Lovar inte att jag doppar mig men sola kan man ju alltid ;} Måste hem vid tre för då ska det tvättas... Hatar att vara bunden till den jävla tvättstugan! Ikväll ska vi fika med Mattias och Emma... :}

Time to go! ❀

Nu närmar det sig

Halsen är bättre, nu kan jag iallafall svälja och jag har fått en hel natts sömn. :} Så igår tog jag mig ut en stund, gick hem till Emma för vi skulle ta ut Chelsea på en cykelrunda. Tjejen måste lära sig att cykla utan stödhjul. Hon var så duktig, lite rädd till en början men man får ge henne beröm hela tiden, pusha henne positivt så hon tror på sig själv. Detta är ngt som måste tränas ofta! Sessan har lärt sig att bromsa om inget annat. :} Efter en stund gick vi till lekplatsen så hon fick leka en stund, då passa jag och Emma på att ha lite tjejsnack. Jag följde med upp en stund på kaffe, fick berätta för Mattias vilken duktig tös han har ;} Sen satte vi oss lite i planer då både jag och Emma fyller år i november. Inget bokat än men hoppas!

Började tidigt på jobb idag, så slutade även tidigare... Jag har hunnit med disk, dammsuga, bädda och duscha. Man kan vara riktigt flitig ibland. Väntar på att sambon ska komma hem från jobb, så vi kan äta middag. Blir nog lite film och lugnt ikväll. Den varma solen försvann lika fort som den kom.

Imorgon är det sista dagen på mitt jobb. Jag har nog inte förstått det riktigt... Ska bli skönt med semester såklart men att jag ska börja studera har inte landat i huvudet än. Spännande! Lite sorgligt med alla avsked, man kommer sakna barnen. Idag fick jag en jättefin ljusstake från Orrefors av en familj. :}


Jag har underbara människor runt mig, lovely!


Det är ingen vanlig dag...

...för det är Amandas födelsedag! Hurra hurra hurra!
Älskar dig snäckis!



Nicely nude

Var inne på e.l.f cosmetics och hittade massa fina saker för billigt pris. Mineral läppstift för 35 kr, nagellack och eyeliner för 15 kr! Galet. Alla borde ta sig en titt.
{Direktlänk}


Detta kom ju lägligt!

Jag har ju klagat över halsen sen i torsdags, men med tanke på att jag inte har haft feber så tänkte jag väl att det var vanligt virus. Inatt har jag knappt kunnat sova, kan knappt svälja och samtidigt smäller det till i höger öra. Gick som vanligt till jobb, men fick ringa vårdcentralen. När jag väl kom fram fick jag åka dit på direkten och ta prover. Då fick jag det bekräftat, halsfluss! :( Fick en ny läkartid kl ett så får gå tillbaka då, få recept till penicillin... Buuhuu! Vill inte detta nu.


Babyshower

I lördags hade vi en babyshower för min älskade svägerska Emma. Har varit mkt att planera och så men allt blev precis som det skulle. Mattias fick lura ut henne under dagen så jag, Jasmina och Madde hann förbereda med ballonger, dukning, lekar m.m. Efter att tag kom Emmas mamma och två systrar. När Emma kommer in genom dörren hoppar vi alla fram.. Emmas ansiktsuttryck var det bästa och sen kom tårarna, på oss alla då :} Åt god smörgåstårta, sen fick hon öppna sin stora korg med presenter, kom lekar där hon skulle gissa "bajset" ur blöjorna... Hade en trevlig stund och hon var värd allt o lite till.






Idag har det varit fullt upp.. Har varit på ekohallen och fått köpt en fot till parasollen, vidare till blomsterlandet och fick köpt ngn blommor {bilder kommer sen} till sist hamnade vi på Ikea en snabb runda. Hem snabbt och duscha, för Hassan, Angelica och barnen skulle komma hit. Gjorde ordning kaffe, fika m.m sen gick vi ut på lekplatsen och hade lite picknick. Barnen lekte. Vädret var ostadigt, man hörde åskan men mer än så blev det inte. Gick sedan ner på Videdals pizzeria och åt. Mums! Nu är vi hemma, ska gosa ner framför ngn film. Halsen värker fortfarande, öronen kliar.. Undrar om detta går över? :/ Kan knappt äta.. Men sista veckan på jobb, måste gå!

Update

Har inte skrivit på en vecka, känns kasst men samtidigt har jag inte haft lust. Denna veckan har inneburit mkt känslor att bearbeta. Mer än så skriver jag inte här. Veckan har gått sakta men det är väl för att det närmar sig semester och sista arbetsdagen på jobb. Har inte förstått riktigt att jag ska studera :} Men det kommer... Många avsked med föräldrar och barn, känslosamt. Vilket fall som helst, i tisdags träffade jag bästa kusinen Amanda. Vi satte oss i pildammsparken på en stor filt, åt god kycklingsallad och delade en flaska vin. Underbart! Hade en super trevlig stund, mkt prat om allt möjligt. Skratt! Thim fick komma cyklandes med en ny flaska vin ;} Moppsen Mållgan hälsa också på. Sötaste! När kvällen kom gick vi hem till henne, satte oss på balkongen med ett glas tequila rose och samtalen fortsatte. Hade en kväll att minnas, love you girl.






Resten av veckan har annars varit vardagliga saker som handla, tvätta osv. Har grillat ngn kväll... Mys. Känner bara att jag har slängt på mig en förkylning. Halsen river och öronen kliar.
Igår kom fredagen, efterlängtat. Kom hem och möttes upp av en lycklig sambo. Han har klarat sitt truckkort och inte nog med det så har han fått jobb. Perfekt! :} Känns skitbra! Gjorde fajitas till middag sen blev det duschen.. Jag skulle möta upp tjejerna i parken, Amanda skulle ha följt med men stackaren blev sjuk. Så vid halv sju möter jag upp Carro och Sandra, åker till Debaser och där sitter redan Nata hjärtat. Beställde en cider, sen kom också Fia. En kväll med tjejsnack, skratt, mys osv... Lyckat. Vid elva kom Lenny och hämtade oss. Snällt!





Lördag, ska äta frukost nu. Sen blir det att göra sig ordning för dagen :}
Ha en bra dag allihopa!




"Det är i nödens stunder du ser vem som verkligen bryr sig"