Avslutat 2011

Ännu ett år har passerat och för min del är jag glad att just detta året är slut. Detta har inte varit mitt år riktigt, förlorat mycket och insett en del. Både inom yrke, familj,vänner och kärlek. Jag tänker inte skriva mer än så, för privat för min del.

Jag har inga nyårslöften som alla andra, inget jag tror på. Men en sak är säker, 2012 kan bara bli bättre. Ny start med kärleken, ta vara på de fina vänner jag har runt mig som alltid finns där samt knyta starka band med den familj jag har kvar.
Jag hoppas på en tjänst på Vero Moda, en ny lägenhet, en resa och ett bra välmående. Sen får vi se hur mycket av det som händer. :} Mycket är upp till mig. En sak har jag lärt mig; jag bryr mig för mycket om vissa personer som inte bryr sig lika mycket tillbaka. Tar energi och samtidigt gör en besviken. Slut på det!

Slutet på detta året och början på det nya firas med älskade Amanda och Thim samt Linda och Max. God mat och dricka, fint sällskap Kommer dock sakna mitt hjärta men vi ses hemma.

Kommer skänka många tankar till mina fina, Carro och Sandra. Nästa år planerar vi bättre ;P Även ska jag tänka på min lillebror som fyller 17 år inatt. Massa kärlek till honom! & Ronny som bevisar att blod inte är tjockare än vatten. Och årets tillskott, faster till finaste barnen Chelsea och Jayson.

Önskar alla ett GOTT NYTT ÅR och ta hand om er ikväll.


Tyck gärna till!

Helgen har varit lugn vilket jag behövde. I fredags jobbade jag till fem sen var det direkt hem, lagade goda fajitas till middag sen var det soffan resten av kvällen. Mys med hjärtat. Igår hade jag en lugn morgon, kände mig hängig och super tråkig.. Blev en runda till Ilva, älskar att bara gå att titta på heminredning. Man får fina idéer, och jag SKA flytta nästa år. Vill ha en ny säng och hittade två, nu kommer delen där ni gärna får tycka till...

Det är såhär att när jag flyttar ska jag ha helt ny inredning, det kommer gå i vitt och ljusa färger och mkt i vitt högglans. Och alla rum ska ju gå som en röd tråd. Den första sängen är i vit högglans, precis som resten av möblerna. Den andra sängen är vit men mer vintage stil kanske men romantisk i mina ögon. Kan den passa iallafall? Den är min favorit om jag ska va ärlig :} Vad tror ni?

Avslutning... Redan?

Vaknade av att regnet smattrade på fönsterbläcket. Var skönt att ligga under mitt varma täcke och veta att man slipper stressa denna morgon. På med mysisar och sen koka ägg till frukosten. :} Har tänt lite ljus och njutit av frukosten. Nu ska jag snart göra mig ordning för ska på avslutning i skolan. Kan inte fatta att tiden har sprungit iväg så fort. Känns lite tråkigt men går inte det vägen med nytt jobb så börjar jag plugga igen nästa höst. :}

Jobbade igår på Hansa och det gick väldigt bra. Trivs som fisken i vattnet, detta är vad jag vill göra. Har fått på Mobilia nu på måndag med så det börjar komma igång lite. Får hålla tummarna.

Jaha, en vecka till jul. Kan inte fatta det riktigt.. Har för mkt annat att tänka på så njuter inte riktigt av stunden. Synd egentligen. Jag har så mkt planer och saker som måste göras, som jag vill göra och förändra i livet. Har kommit till insikt med mkt :}

Tror ni det blir ngn snö? Jag hoppas till jul iallafall, det gör det lite mysigare men annars gillar jag det inte. Här i Skåne blir det bara slask av det. Blött och kallt är inte mysigt.
Nej, nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag mina vänner. PUSS!

L u c i a

Har sovit väldigt bra inatt vilket behövdes, la mig tidigt igår för kände mig febrig och halsen klyddade. Men idag känns det bättre. :} Har en ledig dag, ska tvätta om en halvtimme, kanske inte den bästa sysselsättningen men det måste göras. Kan lika bra dansa med dammsugaren med. ;P Har lite ärenden som ska göras, tänkte passa på att ta en promenad med, orkar inte sitta inne en hel dag. Jobbade igår på mitt "gamla" jobb, var kul att träffa alla barnen igen, mys. Fått en del inbokat där redan :}

Imorgon ska jag jobba på Vero Moda, ser jag fram emot. Hoppas verkligen på ett jobb där i framtiden, får se vad som händer. Skönt att veta iallafall vad man vill göra.

Jag har tänkt en del på senaste {vilket jag gör alltid} hur detta året har varit. Inte alls bra egentligen, mkt som man behövt tagit sig genom och insett. En sak är säker, blod är inte tjockare än vatten. det har jag fått bevisat. Jag ser fram emot ett nytt år men massa förändringar. :} Jag hoppas på ny start, nytt jobb, ny lägenhet, nya möjligheter och resa. Vi får se hur mkt av det som händer.

Ni får ha en bra Lucia-dag!

Everything comes to an end.

Tänkte slänga in ett inlägg här, jag har inte gjort det på väldigt länge, har inget lust att blogga längre. Funderar på att ta bort den. Vi får se.

På sista tiden har allt gått så fort, hinner inte med mitt eget liv känns det som. Har haft en del extra jobb på Vero Moda, love it. Skolan går mot sitt slut, alla kurser är avslutade så har avslutning om exakt en vecka. Har fårr högsta betyg i allt så känner mig väldigt nöjd. Mitt i allt detta har jag sagt upp mig på mitt jobb och det känns riktigt bra. Lite nervöst att släppa på ngt tryggt men det behövdes, hoppas ju på mer jobb på Vero Moda och samtidigt har jag satt upp mig på vikariebanken så ekonomin går ihop. :} Det ska nog lösa sig.

På fritiden annars har jag bl a varit på julcabaret, en häftig show. Haft julbord med tjejerna med julklappsleken och massa mys, därefter vidare till bowling. En kväll att minnas! De flesta kvällar spenderas hemma med hjärtat, mys och försöker locka fram julkänslor. Går trögt! Igår spendera jag kvällen hos bästa Amanda, åt pizza och kolla på film. Älskar den tjejen ngt enormt, som min syster. Känner mig alltid så bra och har kul tillsammans.
Idag har jag varit uppe tidigt för betygssamtal, nu är jag hemma och fått ordning på vissa saker. Nu blir det varm choklad och film med goa Cassandra. :} Ikväll blir det middag hos Ronny och Kevin.

Hoppas ni alla har det bra och kan ni fatta att det bara är två veckor kvar till jul?